[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d2y4e6r’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-bzwdtrn’ admin_preview_bg=”]
Voor de competitie-opener op Westerlo koos trainer Condom voor een goed gestoffeerde verdediging en dito middenveld. Van der Weg, Yagan en Camargo maakten hun officiële KSVR-debuut.

De wedstrijd begon vrij gelijkopgaand, en het eerste gevaar liet even op zich wachten. Na goed tien minuten kende thuisdoelman Van Langendonck het nodige geluk toen hij een ongevaarlijk ogende voorzet van Yagan bijna in eigen doel werkte maar gered werd door de paal. Beide teams probeerden goed te combineren, maar de verdedigingen haalden steeds de bovenhand. Toen dit bij KSVR halfweg de eerste helft voor het eerst niet lukte, was het meteen raak. Naessens haalde een verre voorzet van Van den Bogaert uit de lucht en werkte het leer voorbij Biebauw. Even later leek het al 2-0 te worden toen Biebauw een ver schot niet onder controle kreeg en Oto’o de rebound kon verzilveren, echter uit buitenspelpositie. Hoe dan ook moest KSVR dus in de achtervolging en zien te scoren.

Camargo probeerde het van ver, maar zijn schot zoefde over het doel van  Van Langendonck. Biebauw kreeg nu meer werk op te knappen dan zijn overbuur, hoewel Van Langendonck plots een prima reflex nodig had op een verrassende uithaal van Dufour. Waarna geen doelgevaar meer volgde. Met 1-0 naar de kleedkamers dus.

Na de rust debuteerde Stijn De Smet in KSVR-shirt. De eerste kans was nu voor de thuisploeg toen Gboho na een mooie combinatie op de vuisten van Biebauw besloot. Aan de overzijde stond nu een hecht blok, en voor KSVR was het zwoegen om openingen te vinden. Het bleef lopen en combineren, maar creëerde nauwelijks gevaar. En toch hingen de bordjes plots in evenwicht, toen Baptiste Schmisser een slecht weggewerkte vrijschop van Van Acker in doel kon werken. Een op dit ogenblik verdiende gelijkmaker, want wit-zwart had nu het betere van het spel.

Een kwartier voor tijd pakte Dufour een domme tweede gele kaart toen hij een bal onnodig wegtrapte. Nauwelijks een minuut later kopte Naessens een voorzet van Oto’o tegen de touwen en meteen leek KSVR eraan voor de moeite. Het kon inderdaad niet meer terugvechten en moest met lege handen afdruipen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bq6wdo3′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-14cpzdf’ admin_preview_bg=”]

(klik op onderstaande link om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-av0i01f’ admin_preview_bg=”]
https://www.flickr.com/photos/136588431@N02/albums/72157699838869245
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9s10vpv’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-w18y37′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8dyvwqb’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7y6nsz7′]23′ Naessens (1-0), 67′ Schmisser (1-1), 78′ Naessens (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7sr0rlf’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7bxpcur’]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6jiqd8z’]Van Langendonck, Biset, Dewaele, De Schryver (90′ Alessandro), Gboho (91′ Petrov), Van den Bogaert, Soumah, Rommens, Van Eenoo, Oto’o en Naessens (92′ Corstjens)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-65kanub’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5mqtikz’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-jr6lf7′]Biebauw, Camargo, Schmisser, Kompany, Van der Weg (88′ Kargbo), Lépicier (46′ De Smet), Zolotic, Van Acker, Dufour, Yagan (58′ Samyn) en Godwin[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4yceknn’][av_cell col_style=” av_uid=’av-47ehb1v’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3yenn4j’]Kompany[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3dzjqib’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2xpkwxf’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ewthlf’]77′ Dufour (2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1y603lf’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6gdsqb’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1bhbt3n’]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/i_xPKe9x8uA’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jkg1noxg’]

[/av_one_full]