[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d1qwbqs’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-4ggmxg’ admin_preview_bg=”]
Maar liefst vijf wijzigingen bij KSVR ten opzichte van de elf die de competitie openden op Westerlo. Zo mochten ook Fazli Kocabas en kersverse spits Gino Van Kessel hun debuut vieren in de wedstrijd tegen de absolute titelkandidaat. Van Kessel zorgde al onmiddellijk voor het eerste schot op doel, zonder problemen voor Castro. Even later glipte Samyn weg op links, maar Castro kwam ver uit zijn doel en kon redden.

Een pittige start alvast van de wit-zwarten. Die werd alleen maar kracht bijgezet toen het voor de derde keer in nog geen vijf minuten door de Mechelse verdediging liep, met voorbereidend werk van Samyn en De Smet, die de bal met een hakje tot bij Gino Van Kessel legde, die op zijn beurt het leer magnifiek over Castro in doel lepelde. Van een debuut gesproken!

Na dit doelpunt moest KSVR terug en was het aan de bezoekers om het initiatief te nemen. Het deed dit ook, voorlopig zonder acuut gevaar voor het KSVR-doel. De volgende mogelijkheid was zelfs weer voor de thuisploeg toen Castro een schot van Camargo moest afweren.

Bij Mechels balbezit zakten de withemden heel diep in en daar moest toch wel eens gevaar van komen. Zo kopte Cornet iets over het half uur een corner nipt over. Een minuutje later kon Tainmont van de strafschopstip gelijkstellen nadat Lépicier eerst dom balverlies leed en dan Cornet een fataal duwtje gaf om dit weer goed te maken. Alles te herdoen dus en Mechelen nu niet alleen met het veld- maar ook met het mentale overwicht. De thuisverdediging hield echter stand, en met 1-1 naar de kleedkamers dus.

Na de rust moest KSVR een middel zien te vinden om verder van het eigen doel te spelen. Dit lukte behoorlijk, en geen van beide ploegen kon aanvankelijk dreigen. Storm haalde plots uit vanop rechts, maar Biebauw liet zich niet verrassen. Aan de overkant hetzelfde scenario met een schot van Godwin en een redding van Castro. Bij die aanval was KSVR ongewoon ver vooruitgeschoven en het betaalde daar onmiddellijk cash de rekening voor, want na een snelle Mechelse counter vond Storm De Camargo op de goeie plaats om de 1-2 tegen de netten te prikken.

Lang duurde de Roeselaarse achterstand niet, want Thibaut Van Acker haalde plots van net buiten het strafschopgebied staalhard uit en hij mikte de bal onhoudbaar in de winkelhaak. KSVR wilde nu zelfs meer en stoomde nog even door, wat in enkele hoekschoppen resulteerde. Aan de overzijde redde Biebauw nog een schuiver van Schoofs. In de slotseconde kreeg wit-zwart nog een potentieel gevaarlijke vrijschop maar Van Acker mikte die over het doel van Castro.

Een mooi en verdiend gelijkspel voor een wilskrachtig KSVR, dat zijn eerste puntje van het seizoen pakte.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-burvlh0′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-15a6jn8′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aud7yd0′ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-a1lt07o’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-wp4fis’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8ldjyno’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7zsy56c’]5′ Van Kessel (1-0), 33′ Tainmont (str., 1-1), 68′ De Camargo (1-2), 74′ Van Acker (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7ggu4ok’][av_cell col_style=” av_uid=’av-75vk4vo’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6pxk4k4′]Biebauw, Camargo, Schmisser, Kocabas, Borry, Van Acker, Lépicier (73′ Yagan), Zolotic, De Smet (57′ Godwin), Samyn (89′ Van der Weg) en Van Kessel[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6de7eus’][av_cell col_style=” av_uid=’av-lcc7kk’]YR KV Mechelen[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5c9rp90′]Castro, Van Cleemput, Swinkels, Kaya, Storm (74′ Matthys), Cocalic, Schoofs, Bagayoko, Tainmont (59′ De Camargo), Sylla en Cornet (85′ Engvall)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4y8pos4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4jyugk4′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3z5ial0′]Lépicier, Van Acker, De Smet, Sylla (M), Godwin, Cocalic (M)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3c55wms’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2vlukus’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2dw9h4k’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1x9bek4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1jxsvxw’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-19zsxw4′]Vergoote[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/-ib0tB8EwtY’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jkprfehy’]

[av_video src=’https://youtu.be/x7nNuZuLbd4′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jkprfehy’]

[/av_one_full]