[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_potm_201808.jpg’ attachment=’15522′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jlfjdwms’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlfjm1d7′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlfjlk3o’ admin_preview_bg=”]
Stem vanaf nu via onderstaand formulier voor jouw Etixx Player of the Month. Stemmen kan tot en met zaterdag 01 september 2018 om 20u00. Maandag brengen dan een bezoekje aan de winnaar om de trofee te overhandigen. Uit alle stemmers zal de winnaar één iemand uitkiezen die een Etixx-pakketje wint!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlfjm1d7′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlfjf52r’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]