[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/10/slider_lounge134new.jpg’ attachment=’10171′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkchx3s3′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkchtolj’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkci1x4t’ admin_preview_bg=”]
Dat de Proximus League terug razendspannend wordt, bewezen de eerste drie speeldagen al meteen. Vorige week nog beet titelfavoriet zijn tanden stuk op Schiervelde. Komend weekend staat er bekervoetbal op het menu (in en tegen Olympic Charleroi), daarna is er tijd voor de volgende thuiswedstrijd.

Op zaterdag 01 september 2018 om 20u30 speelt KSV Roeselare zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen Lommel SK, vorig jaar kampioen in Eerste Amateur en nu meteen aan kop in de Proximus League. Graag nodigen we jou uit om deze wedstrijd te beleven via één van onze twee VIP-formules. Hieronder kan je alvast alle informatie terugvinden. Inschrijven kan heel gemakkelijk en vliegensvlug via de knop onderaan.

* Ben je al lid van onze Lounge134? Dan kan/moet je via onderstaande knop jouw aanwezigheid voor KSV Roeselare – Lommel SK bevestigen.
[/av_textblock]

[av_button label=’Schrijf in’ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-ab191b52eba97547′ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue844′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color-highlight’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jl3qsar8′ admin_preview_bg=”]

[av_hr class=’default’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkchtolj’ admin_preview_bg=”]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-24hwtw9′]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/lounge134-300×272.png’ attachment=’14586′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkci5qys’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1nf6rsp’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkci2fte’ admin_preview_bg=”]
In onze Lounge134 ontvangen we je graag met een aperitief waarna we je een met passie klaargemaakt drie-gangen menu serveren. Water en aangepaste wijnen vullen jouw tafelbeleving aan, en dit alles met uitzicht op het volledige stadion. Tot anderhalf uur na de wedstrijd zijn alle andere dranken inbegrepen in de prijs. Verder reserveren we voor jou een parkeerplaats op uitstapafstand van de ingang.

Kostprijs: 150 EUR per persoon (loungeseat op hoofdtribune inbegrepen) (excl. BTW)
Onvangst: vanaf 18u30
Inschrijven: tot woensdag 29 augustus 2018 om 23u59
[/av_textblock]

[av_button label=’Schrijf in’ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-ab191b52eba97547′ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue844′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color-highlight’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jl3qsar8′ admin_preview_bg=”]

[/av_two_third][av_hr class=’default’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkchtolj’ admin_preview_bg=”]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-11vcteh’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/bbrutvipcafé-300×272.png’ attachment=’14587′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkci5etw’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-unrtnd’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkci2w7g’ admin_preview_bg=”]
Met deze nieuwe formule, het BBrut Vip Café, op het eerste verdiep van ons businessgebouw bieden we graag een basis aan voor netwerken op KSV Roeselare. De hip ingekleede ruimte staat ook op 11 augustus garant dat business en voetbal moeiteloos in elkaar overvloeien.
Voor deze formule zijn dranken inbegrepen tot anderhalf uur na de wedstrijd. De tafels zijn gedekt met fingerfood en na de wedstrijd is er een buffet voorzien met een ‘goestje’. Verder reserveren we hier ook een parkeerplaats voor jou op uitstapafstand van de ingang.

Kostprijs: 57 EUR per persoon (seat centaal op hoofdtribune inbegrepen) (excl. BTW)
Onvangst: vanaf 19u30
Inschrijven: tot vrijdag 31 augustus 2018 om 17u00
[/av_textblock]

[av_button label=’Schrijf in’ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-ab191b52eba97547′ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue844′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color-highlight’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jl3qsar8′ admin_preview_bg=”]

[/av_two_third][av_hr class=’default’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkchtolj’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkci7aaz’ admin_preview_bg=”]
Geen interesse in één van deze VIP formules, maar wil je deze wedstrijd toch niet missen? Alle ticketinfo kan je hier terugvinden.
[/av_textblock]