[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_ginovankessel.jpg’ attachment=’14752′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkmaaj4t’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkm97m07′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkma74qd’ admin_preview_bg=”]
Deze morgen ondertekende Gino van Kessel (09.03.1993, Alkmaar) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De Nederlandse-Curaçaose aanvaller komt over SK Slavia Praag.

De 25-jarige van Kessel begon zijn carrière bij AZ Alkmaar. Nadat hij indruk maakte bij de beloften van AZ werd hij opgemerkt door Ajax. Na enkele uitleenbeurten kwam hij uiteindelijk terecht bij AC Trencin in Slowakije. In het seizoen 2015-2016 werd hij met 17 doelpunten topschutter van de Slowaakse competitie. Deze prestaties bleven niet onopgemerkt voor de toenmalige Curaçaose bondscoach Patrick Kluivert, die hem selecteerde voor de kwalificatiewedstrijden voor het WK.

In juli 2016 tekende van Kessel een contract bij het Tjechische SK Slavia Praag. Hij stond onder andere twee maal in de basis in de Europa League Kwalificatie in de zomer van juni 2016 tegen RSC Anderlecht. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Oxford United.

In 176 wedstrijden scoorde hij in totaal 62 doelpunten. Bij Roeselare hoopt Gino deze statistiek kracht bij te zetten. Op Schiervelde zal hij spelen met hun nummer 9.

We wensen Gino alvast heel veel succes op Schiervelde!
[/av_textblock]