[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/slider_rajsel.jpg’ attachment=’15572′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1mbjbnx’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jli7tsvi’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-11rhiq5′ admin_preview_bg=”]
De 25-jarige Sloveense Fransman Nicolas Rajsel (31.05.1993, Pontoise (FRA)) wordt voor één seizoen gehuurd van KV Oostende. De aanvaller komt zo op de laatste transferdag de kern van trainer Jordi Condom Auli versterken.

Nicolas is voor velen wellicht geen onbekende. Hij speelde vier seizoenen bij reeksgenoot R. Union St.-Gilloise waar hij in vier seizoen 62 wedstrijden speelde en 25 maal wist te scoren. Vorige zomer maakte hij de overstap naar de Kustboys, maar viel al in de voorbereiding (in de oefenmatch tegen… Roeselare) uit met een zware blessure. Nu komt hij dus op uitleenbasis naar Schiervelde.

Rajsel zal met het nummer 22 spelen op Schiervelde en is speelgerechtigd voor de wedstrijd van morgen tegen Lommel SK.
[/av_textblock]

[av_video src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/nicolasrajsel_movie.mov’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-n546st’]