[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_semedo.jpg’ attachment=’15530′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jlgk7ige’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlgkhp2r’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlgkhfw0′ admin_preview_bg=”]
Deze middag werd de terbeschikkingstelling van Willy Semedo Afonso door Sporting du Pays de Charleroi ondertekend. De 24-jarige aanvaller komt dus tot het einde van het seizoen de Roeselaarse rangen versterken.

Twee seizoenen terug speelde Semedo nog bij het Cypriotische Alki Oroklini. In anderhalf seizoen speelde hij twintig wedstrijden waarin hij vijf keer wist te scoren. In januari 2018 hengelden enkele Franse ploegen naar zijn diensten maar het was uiteindelijk Charleroi die hem wist binnen te halen. Bij de Carolo’s was hij actief in twee matchen van Play-Off I.

De grote spits staat vanaf morgen op het trainingsveld en is speelgerechtigd voor de wedstrijd van zaterdag. Hij koos voor het nummer 8.
[/av_textblock]

[av_video src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/willysemedo3.mov’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-oeua15′]