Wedstrijdverslag

Op eigen veld pakte wit-zwart woensdag in de beker een felbevochten punt tegen de buren van Zulte Waregem. KSVR moest vooral aan verdedigen denken maar kwam na twee afgekeurde goals aan bezoekerskant met een kans voor Vanbrabandt diep in het slot nog dicht bij een tweede zege. Doordat KV Kortrijk enkele kilometers verderop met 4-2 won van Moeskroen maken na twee speeldagen zowel KSVR, SVZW als KVK – met een voorlopige balans van vier, vier en drie punten – nog kans om door te stoten naar de volgende ronde. Voor Moeskroen, dat twee keer op rij verloor, zit het bekerverhaal erop.

Wedstrijdgegevens

KSV RoeselareVan Cauwenberge, Carels, Pieters, Timmerman, Devos, Dumont, Ballegeer, Verlinde (81′ Bourgois), Vanbrabandt (64′ Cottignie), Terbeche en Verstraete (90′ Bakelandt)
SV Zulte WaregemBansen, Coopman, De Smet, Himpe, Vanhaecke (64′ Kassimi), Milokwa, Barry (73′ Crine), Thiel, Van Hecke (46′ Brants), Zaroury (46′ Cakir) en Valcke
Gele kaartenValcke (Z), Dumont, Crine (Z), Devos
Rode kaarten/
ScheidsrechterStove