[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-a1dne24′]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-wfry5o’ admin_preview_bg=”]
Op eigen veld pakte wit-zwart woensdag in de beker een felbevochten punt tegen de buren van Zulte Waregem. KSVR moest vooral aan verdedigen denken maar kwam na twee afgekeurde goals aan bezoekerskant met een kans voor Vanbrabandt diep in het slot nog dicht bij een tweede zege. Doordat KV Kortrijk enkele kilometers verderop met 4-2 won van Moeskroen maken na twee speeldagen zowel KSVR, SVZW als KVK – met een voorlopige balans van vier, vier en drie punten – nog kans om door te stoten naar de volgende ronde. Voor Moeskroen, dat twee keer op rij verloor, zit het bekerverhaal erop.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8neq5qk’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-7jbu564′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-qfw67g’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6u6iep8′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-693j0q4′]Van Cauwenberge, Carels, Pieters, Timmerman, Devos, Dumont, Ballegeer, Verlinde (81′ Bourgois), Vanbrabandt (64′ Cottignie), Terbeche en Verstraete (90′ Bakelandt)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5x67cek’][av_cell col_style=” av_uid=’av-57fduzw’]SV Zulte Waregem[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4u5pscs’]Bansen, Coopman, De Smet, Himpe, Vanhaecke (64′ Kassimi), Milokwa, Barry (73′ Crine), Thiel, Van Hecke (46′ Brants), Zaroury (46′ Cakir) en Valcke[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-f4ye8c’][av_cell col_style=” av_uid=’av-42x4v0s’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3nv847g’]Valcke (Z), Dumont, Crine (Z), Devos[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-31kaxsc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2li2r2k’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-21einl8′]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1t0jlkc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-13m3xjg’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-jcas7g’]Stove[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]