[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/09/slider_tevreden.jpg’ attachment=’15842′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jly39ads’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-tzlngh’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jly3a29d’ admin_preview_bg=”]

Brian Tevreden (26.11.1981, Amsterdam) is de nieuwe CEO van KSV Roeselare. De Nederlander, die de voorbije maanden het sportieve voor zijn rekening nam en Miss Dai ondersteunde met de uitbouw van de club, neemt nu dus het roer over op Schiervelde.

De in Amsterdam geboren Tevreden zette zijn eerste stappen in de voetbalwereld bij AFC Ajax. Na een spelerscarrière in de Nederlandse Eerste Divisie en een Grieks avontuur kwam hij terug thuis bij Ajax als jeugdtrainer. Bij de Amsterdammers werkte hij bijna vijf jaar mee in de gerenomeerde jeugdopleiding vooraleer hij in 2016 aan de slag ging bij Reading FC als ‘Head of International Football and Development. Bij de Engelsen groeide hij al vlug door richting Technical Director en later Director of Football. Zijn sportief beleid wierp al vlug zijn vruchten af. Aan het einde van het seizoen 2016-2017 strandde hij met ‘The Royals’ maar op een zucht van de Premier League. 

Tevreden maakt nu dus de overstap van Engeland naar België. Op Schiervelde zal hij de club verder uitbouwen en structureren op zowel sportief als extra-sportief vlak. Begin volgende week stellen we Brian Tevreden officieel voor aan de pers. Een uitgebreid verslag zal je kunnen terugvinden op onze website.

[/av_textblock]

[/av_one_full]