[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/09/slider_camargo_review.jpg’ attachment=’15702′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jlxujuy9′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-924m1′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlxuqscx’ admin_preview_bg=”]
Deze middag trokken Andrei Camargo en onze teammanager richting het bondsgebouw. Ondanks het voorstel tot schorsing van de Reviewcommissie van drie speeldagen plus een boete van 1500 euro wordt Andrei Camargo niet geschorst door het Bondsparket. KSV Roeselare verdedigde zich met het feit dat scheidsrechter Teuben ook achteraf zijn beslissing niet herziet waardoor de reviewcommissie geen bevoegdheid heeft om een schorsing te vorderen. De procureur bevestigde daardoor de ‘vrijspraak’.
[/av_textblock]

[/av_one_full]