[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cojqalh’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlv0uj1h’ admin_preview_bg=”]
Vorig seizoen scoorde KSVR in de vier ontmoetingen met de Kielse ratten nul keer, en nu wilde het absoluut beter doen, te meer daar het ook nood had aan een eerste zege. Met Semedo, Godwin en Rajsel stonden dan ook drie puur aanvallende krachten op het veld.

Wit-zwart trok onmiddellijk enthousiast naar voren. Het drukte de bezoekers helemaal tegen het eigen doel, maar kwam daarmee voorlopig niet verder dan een aantal weinig gevaarlijke hoekschoppen. De eerste echte kans kwam er op een snelle prik na bezoekend balverlies. Godwin speelde mooi binnendoor tot bij Rajsel, die afdrukte maar de bal gekeerd zag door een teruggesnelde verdediger.

Twee hoekschoppen verder volgde dan toch de verdiende openingstreffer toen bezoeker Dom aan de tweede paal door De Smet tot een own-goal gedwongen werd op een zwieper van Camargo.

Na dat sterke openingskwartier moest KSVR geleidelijk aan een beetje terug. Iets meer evenwicht in de partij nu dus, wat niet betekende dat Beerschot ook maar in de buurt van Biebauw kwam. Prychynenko probeerde het dan maar van ver en mikte hoog over. Aan de overzijde besloot Godwin in de handen van Vanhamel.

Drie minuten voor de rust moest Biebauw toch voor het eerst plat op een poging van Brogno. Met 1-0 naar de kleedkamers dus.

Beerschottrainer Vreven bracht met Messoudi en Okotie twee nieuwe krachten aan de aftrap van de tweede helft, terwijl Van Acker bij KSVR moest binnenblijven en vervangen werd door Dufour. De bezoekers gingen er nu iets feller tegenaan dan in de eerste helft en trokken onmiddellijk richting Biebauw.

En toch waren de eerste kansen opnieuw voor wit-zwart. Eerst kon De Smet aan de tweede paal net niet bij een scherp aangesneden vrijschop van Camargo en even later drong Semedo op links mooi door tot tegen de achterlijn, maar hij zag zijn voorzet weggewerkt door een verdediger. Even later redde Vanhamel een pegel van Rajsel.

Beerschot eiste nu het balbezit op en KSVR lag op vinkenslag om uit te breken. Na een snelle prik versierde het een corner die tot een tweede treffer leidde. Rajsel mikte eerst op Vanhamel en na het nodige geharrewar werkte Saviour Godwin de 2-0 tegen de touwen. Even later wurmde Semedo zich tussen twee verdedigers door en moest Vanhamel in corner werken.

Beerschot gaf zich nog niet gewonnen en er was een knappe parade nodig van Biebauw op een kopbal van Dom. Een kwartier voor tijd vierde Mohammed Aoulad zijn Roeselaarse debuut.

De zege lag binnen handbereik, maar zeven minuten voor tijd werd het toch nog spannend toen de Roeselaarse verdediging de bal niet wegkreeg en Noubissi droog in de hoek knalde. Bibberen en beven nu dus, met dan nog eens vier minuten blessuretijd. Daarin was nog een knappe redding van Biebauw nodig op een schuiver van Van Hyfte. Waarna KSVR de felbevochten eerste zege van het seizoen kon vasthouden.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bl0q5mt’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b5xoorp’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-at68h8l’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9tnwo9x’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-96nqpt1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8l51hgl’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-88tueqt’]14′ De Smet (1-0), 65′ Godwin (2-0), 84′ Noubissi (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7povlid’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7akaeh1′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6k56fl1′]Biebauw, Camargo, Gravenberch, Kompany, Borry, Godwin, Zolotic, Van Acker (46′ Dufour), De Smet (79′ Yagan), Rajsel (76′ Aoulad) en Semedo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6dtquhx’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5n2uhtx’]FCO Beerschot-Wilrijk[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5gr8h9h’]Vanhamel, Prychynenko, Dom, Van Hyfte, Maes, Grisez, Vanzeir (46′ Okotie), Bourdin, Demets (70 Noubissi), Brogno (46′ Messoudi) en Hoffer[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-i25oqt’][av_cell col_style=” av_uid=’av-48w8rt1′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-43jxret’]Camargo, Van Hyfte (B),Messoudi (B), Hoffer (B)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3i9t66d’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2uxwz39′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ey6t45′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1xehw9x’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1rry89x’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1dje5l1′]Pirard[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/CgtNMfRHFsg’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jlvc355x’]

[av_video src=’https://youtu.be/_M3aLh9myAs’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jlvc355x’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=0bBrf9ScECU’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jlvc355x’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=dgcy2BUMF78′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jlvc355x’]

[/av_one_full]