[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d8buv5e’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c70r3ki’ admin_preview_bg=”]
Kersverse nieuwelingen Semedo en Rajsel startten op de bank in een karig gevuld Schiervelde. Promovendus Lommel kwam als leider naar Roeselare afgezakt, terwijl wit-zwart dringend nood had aan een eerste zege. Wat na twee minuten al extra moeilijk werd, want bij de eerste Limburgse aanval prikte Rocha zonder veel pardon een assist van Azevedo tegen de touwen. Een rampzalige start voor de thuisjongens dus.

KSVR poogde dit onmiddellijk recht te zetten, maar een schuiver van Camargo week af en ging in corner. Lommel trok zich massaal terug voor het eigen doel. Een schot van Godwin kende hetzelfde lot als dat van Camargo.

Wit-zwart was haast voortdurend aan de bal, maar door de bezoekende muur dringen was een ander paar mouwen. Tot kansen kwam het nauwelijks. Daarbij was het opletten geblazen voor Limburgse tegenprikken, en op één daarvan besloot Valcke naast. Dit was maar even uitstel, want bij de volgende fase werd Azevedo eerst nog afgeblokt maar stond Rocha op de goeie plaats om zijn tweede van de avond in de hoek te werken.

Nauwelijks enkele minuten later kreeg KSVR een unieke kans om weer in de match te komen: Kompany nam een afgeblokte corner op de slof, de bal belandde tegen de arm van Bitsindou, en de Nederlandse ref koos voor de zwaarste sanctie: penalty en tweede geel voor Bitsindou, zodat Lommel een uur met zijn tienen verder moest. Andrei Camargo zette de strafschop om en we hadden weer een wedstrijd.

Aanvallend werd het er niet gemakkelijker op, maar KSVR bleef combineren en druk zetten. Het probeerde er voetballend langs de grond doorheen te komen. Yagan haalde plots verrassend uit, maar Coucke werkte knap in corner. Ook Godwin kreeg nog een kans maar mikte naast.

Op slag van rusten ranselde Biebauw nog een schot van Valcke uit de hoek. Met 1-2 naar de kleedkamers dus.

Na de rust vierde Nicolas Rajsel zijn debuut in KSVR-uitrusting. Hij was na amper vier minuten al betrokken bij de Roeselaarse gelijkmaker toen hij op links doorstoomde en zijn poging via een Lommels been op de lat zag stranden, waarna Saviour Godwin van dichtbij kon afronden. Een ideale start van de tweede helft dus.

Ook nu weer bleef KSVR dankzij de numerieke meerderheid haast voortdurend domineren. Op corner van Camargo kopte Borry over. Dezelfde Borry dook een eind later plots voor doel op, maar mikte over. Het bleef zoeken om door de Lommelse muur te komen.

Twintig minuten voor tijd mocht ook Willy Semedo debuteren. Hij pakte onmiddellijk met een verrassend schot uit, dat nipt naast ging. KSVR had nu nood aan aanvallende creativiteit, want het liep zich te pletter op de versterkte burcht. Semedo werd in verdachte omstandigheden onderuitgeschoffeld, maar nu reageerde ref Teuben niet.

Na balverlies van Semedo kreeg Lommel plots een reuzenkans, maar Biebauw gooide zich met lijf en leden in de baan van het schot van Azevedo. Aan de overkant zweefde Coucke een pegel van Dufour in corner. Hoe KSVR ook wroette en zwoegde, het raakte er niet meer door en kon uiteindelijk niet tevreden zijn met een gelijkspel nadat het een uur tegen tien man mocht spelen. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd mocht bezoeker Rocha plots helemaal alleen op Biebauw af, maar hij mikte naast.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bmtstxu’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bci624y’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-arzlu7m’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9y94gj6′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8s8mvci’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8m27bqq’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-880hqia’]2′ Rocha (0-1), 24′ Rocha (0-2), 32′ Camargo (str., 1-2), 49′ Godwin (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7lsyq8i’][av_cell col_style=” av_uid=’av-72ud96a’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6qdozoy’]Biebauw, Camargo, Gravenberch, Kompany, Borry, Godwin (73′ Semedo), Zolotic, Dufour, Yagan (85′ Schmisser), De Smet en Samyn (46′ Rajsel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6cgt0gi’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5kmumia’]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5gzkjma’]Coucke, El Banouhi, Cauwenbergh, Santermans (53′ De Wilde), Neven, Henkens, Rocha, Brebels, Valcke (76′ Claes), Azevedo (93′ Vermijl) en Bitsindou[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-h2wtma’][av_cell col_style=” av_uid=’av-470b7ki’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3xuh2fm’]Kompany, Henkens (L), El Banouhi (L), Zolotic, Camargo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3iuphea’][av_cell col_style=” av_uid=’av-30kgmz6′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2i686sy’]30′ Bitsindou (L, 2 x geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-23wje2a’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1kklt1u’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-14im6z6′]Teuben[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_video src=’https://youtu.be/qZeZYLXznXk’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jlkqc8v5′]