[av_video src=’https://youtu.be/y2E5Md_eBUs’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jlz3u8ut’]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2j1imd’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlz4ariw’ admin_preview_bg=”]

Mijn periode bij Wydad Casablanca was een mooie ervaring. Ik ben erg blij dat we er de Champions League van Africa wonnen en we zo ook konden deelnemen aan het WK voor clubs. Het seizoen daar was een verrijking voor mij als speler en bracht me alleen maar meer ervaring op. Maar die pagina is nu omgedraaid en ik focus me nu op Roeselare en probeer mee te helpen om ons doel te bereiken.

Ik koos voor Roeselare omdat het een familiale club is. Een club die net zoals ik ambitie heeft. Ik kan nu ook dichter bij huis spelen en met het pasgeboren tweede kindje was dit zeker belangrijk. Alle puzzelstukken vielen in elkaar om te tekenen hier op Schiervelde.

Schiervelde is voor mij natuurlijk geen ongekend terrein. Ik speelde hier in mijn eerste seizoen als prof bij FC Brussels en later ook nog met Sint-Truiden. Ik kon hier reeds twee maal scoren.

Ik had al drie maanden geen match meer gespeeld en ben blij dat ik afgelopen weekend een kwartier mocht meedoen. Het is belangrijk voor mij om nu wedstrijdritme op te doen en belangrijk te worden voor de ploeg.

De overwinning tegen Beerschot deed ons heel veel deugd . Zeker tegen één van de titelkandidaten. We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken, want iedere match is een finale.

Komend weekend spelen we tegen Union. Ook al is het een ex-ploeg, voor mij zijn er geen speciale matchen. Iedere match is een finale en we moeten steeds tot het uiterste gaan.

Tot slot wil ik ook de supporters bedanken voor hun steun. We zullen voor hen ons truitje nat maken zodat we ze op het einde van het seizoen iets kunnen teruggeven.

[/av_textblock]

[/av_one_full]