[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cpap8ej’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jm3qoiux’ admin_preview_bg=”]
Geen Camargo, Zolotic en Dufour (alle drie geblesseerd) te bespeuren bij KSVR, wel Lépicier en Kocabas aan de aftrap in het vernieuwde Dudenstadion, hoewel vernieuwd een groot woord is. Beide teams leken van in het begin heel fel aan elkaar gewaagd.

Kompany liet zich op links in de luren leggen, maar kon zijn fout zelf herstellen door in corner te werken. Dit was het sein voor een periode van druk van de thuisploeg. KSVR moest terug en stond een aantal hoekschoppen op rij toe.

Wit-zwart moest op uitbraken mikken en op één daarvan besloot Semedo op het been van een Unionverdediger. Verder speelde de match zich vooral voor het doel van Biebauw af, met een fris voetballend Union en een goed verdedigend KSVR. En zo kabbelde de eerste helft rustig verder, met een 0-0 als einde.

Na de rust was het hopen op iets meer aanvallende daadkracht van KSVR-zijde, maar het was opnieuw Union dat het felst begon, ook nu weer zonder Biebauw te kunnen bedreigen. Na zowat een kwartier ging ook wit-zwart regelmatiger richting Kristiansen, maar die aan het werk krijgen lukte niet.

De dreiging van Union was nu dus verminderd, en toch viel net nu het doelpunt. Een beauty dan nog, want Niakaté werkte met een kunstig hakje een afgeweken bal in het dak van het doel. Voor KSVR goed en wel kon reageren lag nummer twee al in het mandje, opnieuw via Niakaté, na een mooie thuiscombinatie.

Tweede nederlaag van het seizoen dus voor KSVR, dat er op aanvallend vlak helemaal niets van bakte.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bwn1bd7′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bdtmb9n’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-asb1d8r’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9uc9b0r’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-94zwnm3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-uy4skr’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-83l402z’]77′ Niakaté (1-0), 83′ Niakaté (2-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7f6imob’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ykrfbf’]R. Union[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6oaodor’]Krisansen, Perdichizzi, Pinto Borges, Iriondo, Morren (60′ Besuschkow), Selemani (90′ Ferber), Niakate, Tau (85′ Bouekou), Gerard, Vega en D’Alberto[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-62k6dbf’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5tizep7′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5byghm3′]Biebauw, Kocabas (81′ Yagan), Gravenberch, Kompany, Borry, Lépicier, Van Acker, Godwin, Rajsel, Semedo (59′ Aoulad) en De Smet (73′ Schmisser)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4pqe6wb’][av_cell col_style=” av_uid=’av-49egn0r’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-40bd39n’]Godwin[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3mrr2tn’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2t5qg6j’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2liwrcb’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1wdrgcr’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1nkfex7′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-zt8dl7′]De Cremer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Mxe3_xiKud4′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jm3xy3dy’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=8gusoEppwJU&t=10s’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jm3xy3dy’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-lmtgob’ admin_preview_bg=”]
Reactie trainer Jordi Condom: “Ik ben compleet ontgoocheld vandaag in wat wij gebracht hebben. Union was duidelijk de betere ploeg en ging voor de zege. Wij schoten in alle opzichten tekort. Het was wel vervelend dat we enkele geblesseerden moesten missen, maar dat mag geen excuus zijn. We konden geen ballen recupereren, geen tegenaanvallen opzetten, geen kansen creëren. En dan weet je het wel. Er stond maar één ploeg op het veld.”
[/av_textblock]

[/av_one_full]