KSV Roeselare – KFCO Beerschot Wilrijk

Zondag 09 september 2018 | 18u00
MD05 | Proximus League
Schiervelde | Roeselare

Het weekend afsluiten doen we morgen met een thuiswedstrijd tegen KFCO Beerschot Wilrijk. Om 18u00 zal Quentin Pirard de partij op gang fluiten.

De Antwerpenaren mocht je vorig gerust het zwarte beest van Roeselare noemen. In vier onderlinge duels haalde Esvee slechts 1 op 12 en wist het geen enkele maal te scoren. De ratten zijn niet onaardig aan het seizoen begonnen. Na drie gelijke spelen in de eerste drie wedstrijden en een overwinning op de laatste speeldag tegen R. Union SG prijken ze op een derde plaats met geen enkele verliespartij achter hun naam. Trainer Stijn Vreven kan morge niet over Placca, Pietermaat en Dudouit beschikken. Het drietal blijft in de lappenmand. Ook Messoudi is nog niet wedstrijdfit.

Bij Roeselare weinig verassingen/nieuwtjes qua selectie. Damman, Lépicier en Van Kessel zij uit. Aoulad behoort voor de eerste maal tot de 19-koppige kern.

SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter voor deze wedstrijd is dhr. Quentin Pirard. De net gepromoveerde ref floot nog nooit een wedstrijd van Roeselare. In de seizoensopener op Westerlo was hij wel al vierde man. Zaterdag zal hij bijgestaan worden door zijn assistenten Michael Geerolf en Bérengère Piérart. Ken Vermeiren is de vierde man in het gezelschap.

 • Quentin Pirard

  Referee

 • Michael Geerolf

  Assistant Referee

 • Bérengère Piérart

  Assistant Referee

 • Ken Vermeiren

  4th Official

Op Damman, Lépicier en Van Kessel na is iedereen fit. Daarnaast is ook Kargbo niet beschikbaar. Hij vertoeft momenteel bij de U19 van België.

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Semedo, De Smet, Godwin, Zolotic, Gravenberch, Samyn, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberghe, Kompany, Dufour, Lentz, Camargo.

Geblesseerd

Damman (enkel)
Van Kessel (knie)
Lépicier

Geschorst

Niemand