[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/09/slider_leuven.jpg’ attachment=’16068′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-qwokgz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=’1′ border_color=’#e8e8e8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvpz97′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-v6eov7′ admin_preview_bg=”]

OH Leuven – KSV Roeselare

Zaterdag 22 september 2018 | 20u30
MD07 | Proximus League
King Power at Den Dreef Stadion | Leuven
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oj8v5v’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’HEADTOHEAD’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8c6′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-28ha0cj’]
[/av_progress]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’head-to-head’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-fq1a9ur’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’][av_cell col_style=’avia-center-col’]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]-[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]KSV Roeselare[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]8ste met 6 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]1ste periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]7de met 6 punten[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]7[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Doelpunten gemaakt[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]7[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]10[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Doelpunten tegen[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]10[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]0[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Clean Sheets[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]#[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]Duplus (2)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Meest aantal doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Godwin (2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]Hirst (2)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Meest aantal assists[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]De Smet, Samyn (1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]Duplus, Thamsatchanan, Moore (540’/540′)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Meest aantal minuten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Biebauw (540’/540′)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SCHEIDSRECHTERS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1k60nxf’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxfzuz’ admin_preview_bg=”]
Scheidsrechter voor de wedstrijd in Leuven is dhr. Kevin Debeuckelaere. Voor de 29-jarige Oostendenaar is het zijn debuut in de Pro League. Vorig seizoen floot hij vooral wedstrijden in de eerste amateurklasse. Ook floot hij vorig seizoen de bekerwedstrijd tussen KSV Roeselare en Bilzerse Waltwilder VV. Het werd toen 3-1 voor Roeselare.

Debeuckelaere zal morgen bijgestaan worden door assistenten Tom Vanpoucke en Thomas Lesceux. Jordy Vermeire is de vierde man in het gezelschap.
[/av_textblock]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Kevin Debeuckelaere’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3cvav37′]
Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Tom Vanpoucke’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-32qeaf7′]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Thomas Lesceux’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2nh3rpf’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Jordy Vermeire’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-20ccrvn’]
4th Official
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1d8hwar’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxpx8f’ admin_preview_bg=”]
Tickets voor het bezoekersvak zijn beschikbaar aan het loket in Leuven op de dag zelf vanaf 19u00. Hieronder kan je de prijzen terugvinden.

  • Volwassenen: € 15,00
  • 12 tot en met 17 jaar: € 10,00
  • -12 jaar: € 5,00

[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’LOCATIE’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue843′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-nw58w3′]
[/av_progress]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’King Power at Den Dreef Stadion’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue842′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1kdzwlf’]

[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’01u25 – 01u50′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-17ztnur’]
Geschatte reistijd vanaf Schiervelde
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Met de bus?’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue864′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-6oedf’]
Alle informatie over de supportersbus kan je hier terugvinden.
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvsvm3′]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/ksvroeselare.png’ attachment=’14628′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcweh9t’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxi9bk’ admin_preview_bg=”]
Zolotic (knie) en Camargo (schouder) zijn er terug bij. Kocabas (kuit), De Smet (enkel), Lépicier (voet), Van Cauwenberge (knie) en Dufour (bil) zijn niet fit. Damman traint ondertussen terug gretig mee met de ploeg en ook de revalidatie van Van Kessel verloopt vlot.

Semedo moet verplicht een week op de strafbank zitten. Zijn rode kaart bij de beloften van Sp. Charleroi (op 27 augustus 2018) werd behandeld door de reviewcommissie waar hij dus nu, bijna een maand later, geschorst is.
[/av_textblock]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ title=’Selectie’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Biebauw, Ballegeer, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Godwin, Zolotic, van der Weg, Devos, Gravenberch, Samyn, Aoulad, Rajsel, Kargbo, Kompany, Lentz, Camargo, Laverge
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Geblesseerd’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Kocabas, Van Kessel, De Smet, Damman, Lépicier, Van Cauwenberge, Dufour
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ title=’Geschorst’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Semedo (1/1)
[/av_icon_box]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/logo_proximusleague_small.jpg’ attachment=’10847′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcyq4ex’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_euroshop-1.png’ attachment=’173′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_alheembouw-1.png’ attachment=’168′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/oltegoare_roeselare_klein-300×45.gif’ attachment=’163′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]