[poll id=”7″]

Na de meer dan verdiende en deugddoende overwinning van afgelopen zondag tegen KFCO Beerschot Wilrijk op Schiervelde, heeft het team van Condom Auli twee uitwedstrijden voor de boeg. Starten doen we komend weekend met een verplaatsing naar het vernieuwde Dudenpark.

De Brusselaars startten het seizoen met de nodige ambities. Onder het bewind van de nieuwe eigenaar Tony Bloom, de Engelse miljardair die Brighton naar de Premier League loodse, werd een waslijst aan nieuwe spelers binnengehaald. Eén daarvan is Niakaté. Met vijf goals in evenveel wedstrijden is hij hoofdaandeelhouder qua aantal goals bij de geel-blauwen. De van US Boulogne overgekomen Malinees is dus alvast één van de spelers die morgen in de gaten gehouden zal moeten worden. Wellicht hadden Union wel op wat meer gehoopt dan vier punten na vijf wedstrijden. Met één overwinning op Westerlo en een gelijkspel tegen KV Mechelen is de oogst voorlopig karig.

Zondagavond haalde heel Schiervelde dan weer opgelucht adem. De overwinning tegen de Wilrijkenaars zorgt er voor dat er een extra portie vertrouwen mee de bus op mag. Met een dubbele verplaatsing voor de boeg (volgende week naar OH Leuven) wil Esvee zijn plaatsje in de top vier vasthouden.

HEADTOHEAD
head-to-head
R. Union SGKSV Roeselare
7de met 4 punten1ste periode3de met 6 punten
6Doelpunten gemaakt7
7Doelpunten tegen7
0Clean Sheets1
Niakaté (5)Meest aantal doelpuntenGodwin (2)
Gérard, Bouekou (2)Meest aantal assistsDe Smet, Camargo, Samyn (1)
Kristiansen, Perdichizzi, Vega (450’/450′)Meest aantal minutenBiebauw, Camargo, Zolotic (450’/450′)
SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter voor de wedstrijd in het Dudenpark is dhr. Wesli De Cremer. Vorig seizoen floot de 26-jarige scheidsrechter drie duels van KSV Roeselare. Allemaal met KVC Westerlo als tegenstander.

 • Wesli De Cremer

  Referee

 • Romain Devillers

  Assistant Referee

 • Kristof Borms

  Assistant Referee

 • Jasper Vergoote

  4th Official

TICKETS

De loketten aan het bezoekersvak zijn gesloten aangezien er een combi-regeling van kracht is. De voorverkoop (bus+ticket) loopt tot vandaag om 17u00.

LOCATIE
 • Stade Joseph Mariën

 • 01u10 - 01u30

  Geschatte reistijd vanaf Schiervelde met de auto

Info

Selectie

Biebauw, Ballegeer, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Semedo, De Smet, Godwin, Zolotic, van der Weg, Devos, Gravenberch, Lépicier, Samyn, Aoulad, Rajsel, Kompany, Dufour, Lentz, Camargo, Laverge

Geblesseerd

Damman (enkel)
Van Kessel (knie)
Van Cauwenberge

Geschorst

Niemand