In overleg met de KBVB besliste de Pro League om alle wedstrijden van komend weekend in de Proximus League, waaronder dus ook KSV Roeselare – KVC Westerlo, uit te stellen. Dit naar aanleiding van het onderzoek door het parket naar aanleiding van wanpraktijken binnen de voetbalwereld. KSV Roeselare betreurt deze wanpraktijken en hoopt dan ook op een snelle en correcte hervatting van de competitie. Een nieuwe datum voor deze wedstrijd zal zo vlug mogelijk bekend gemaakt worden.

Reeds aangekochte tickets voor deze wedstrijd zullen geldig blijven. Bewaar je ticket dus zorgvuldig. Alle VIP-formules worden geannuleerd. De VIP-leden worden op later tijdstip gecontacteerd om zich opnieuw in te schrijven voor deze wedstrijd. Indien verdere vragen omtrent ticketing en VIP-formules kan je steeds contact opnemen met ticketing@ksvroeselare.be.