[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/slider_kargbonationaal.jpg’ attachment=’16327′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jmrj11gc’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1dbpobq’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2jc8sm’ admin_preview_bg=”]
Vadim Vanneste (08.01.2002), speler van onze U18, werd opgeroepen voor de nationale U17 voor de vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Luxemburg op woensdag 03 oktober 2018 om 17u00 te Strassen (LUX).

Daarnaast zit ook Ibrahim Kargbo Junior (03.01.2000) terug in de selectie van Jacky Mathijssen. In de voorbereiding naar de eerste kwalificatieronde voor Euro 2019 speelt hij met de U19 een vriendschappelijke wedstrijd in Marbella (SPA) tegen Oezbekistan.
[/av_textblock]

[/av_one_full]