[poll id=”12″]

Morgen staat de inhaalwedstrijd tegen KVC Westerlo op het programma. Schiervelde is zo midden in de week het decor van de 10de speeldag van de Proximus League.

De tegenstander van morgen hoeven we jullie niet voor te stellen. De Kemphanen kenden dit seizoen een knappe start (ze wonnen o.a. tegen Esvee op de openingsspeeldag) waar in de laatste vijf wedstrijden haalden ze slechts drie punten. Vorige speeldag wonnen ze nog tegen Lommel SK waardoor de negatieve reeks even halt werd gezegd. Het team van Bob Peeters wil dus maar al te graag terug een reeksje neerzetten.

Bij Roeselare is het nog even bekomen van de intense wedstrijd in en tegen Mechelen. Er werd verloren met overdreven 3-0 cijfers. Achteraf werd vooral nagekaart over de onterechte rode kaart voor Gravenberch die het plan, dat tot dan toe uitstekend werkte, van Condom Auli in het water deed vallen. Frustratie vooral voor de manier waarop, fustratie die in de korte voorbereiding omgezet moet worden naar positieve energie op morgen de drie punten op Schiervelde thuis te houden.

De achttien namen die de selectie halen zijn pas morgen net voor de wedstrijd bekend. Zeker is alvast dat Gravenberch er door zijn rode kaart (twee maal geel) niet zal bijzijn. Verder waren alle spelers actief op het trainingsveld deze week. Afwachten in hoeverre o.a. Van Acker, van Kessel en Dufour fit zijn om tot de wedstrijdkern te behoren of zelfs al wedstrijdminuten mee te pikken.

SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter voor de inhaalwedstrijd van morgen is dhr. Quentin Pirard. De 26-jarige Pirard promoveerde in het tussenseizoen richting 1B en mocht naast heel wat opdrachten als vierde man ook al drie wedstrijden leiden, waaronder KSV Roeselare – KFCO Beerschot Wilrijk eerder dit seizoen (2-1).

Morgen wordt Pirard bijgestaan door assistenten dhr. Brecht Devriese en dhr. Raf Eerdekens. Dhr. Kevin Debeuckelaere is de man aan de zijlijn.

 • Quentin Pirard

  Referee

 • Brecht Devriese

  Assistant Referee

 • Raf Eerdekens

  Assistant Referee

 • Kevin Debeuckelaere

  4th Official

TICKETS & INFO

De loketten morgen zijn open vanaf 19u30, dit zowel voor supporters van KSV Roeselare als van KVC Westerlo.

Alle verdere ticketinfo kan je hier terugvinden.

Selectie

Nog niet vrijgegeven

Geblesseerd

Nog niet vrijgegeven

Geschorst

Gravenberch (1/1)