[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/MD09_LommelSKKSVRoeselare.jpg’ attachment=’16411′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-qwokgz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=’1′ border_color=’#e8e8e8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvpz97′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-v6eov7′ admin_preview_bg=”]

Lommel SK – KSV Roeselare

Zaterdag 06 oktober 2018 | 17u00
MD09 | Proximus League
Soevereinstadion | Lommel
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oj8v5v’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxynxs’ admin_preview_bg=”]
[poll id=”9″]
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jadbwfl’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxynxs’ admin_preview_bg=”]
Morgen vertrekt de spelersbus richting Lommel SK voor de verste verplaatsing van dit seizoen. Na een stevige septembermaand wil het team van Condom Auli maar al te graag deze lijn doortrekken maar ook Lommel wil zijn status als seizoensrevelatie behouden.

Met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden begon Lommel SK als een wervelwind aan de competitie. Daarna leek de motor even te gaan sputteren maar met een stevige overwinning op het veld van Beerschot Wilrijk toonden de jongens van Van Imschoot hun weerbaarheid. Vorige speeldag verloren ze dan weer van YR KV Mechelen met 0-3 in eigen huis. Een resultaat die ze dus maar al terug zouden rechtzetten in eigen huis morgen.

Esvee lijkt het goeie ritme te hebben gevonden. Met twee overwinningen op rij tegen OH Leuven en AFC Tubize gaat het op zoek naar de derde driepunter op een rij.

Schmisser is er alvast niet bij. Hij is één speeldag geschorst na zijn dubbele gele kaart op de vorige speeldag. Lépicier, Dufour en Van Kessel blijven in de lappenmand. Gravenberch is er na een blessure aan de adductoren terug bij. Ook Semedo is terug uit schorsing.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’HEADTOHEAD’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8c6′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-28ha0cj’]
[/av_progress]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’head-to-head’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-fq1a9ur’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’ av_uid=’av-iputto1′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-ia6h1ch’]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-hkj1q35′]-[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-1q1fq9d’]KSV Roeselare[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1nw9y9d’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-g9nr9ox’]6e met 12 punten [/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-fqtv4b5′]1ste periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-fjvg79t’]4e met 12 punten [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-eqx0c6p’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-eobapkh’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-dxwwglt’]2de periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-1cyqfe9′]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-dbj8osx’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-cm3dkxd’]6e met 12 punten [/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-c7dwsnl’]Algemeen klassement[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-bntekj5′]4e met 12 punten[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-b4s4n8x’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-avp9o4x’]12[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-a98mqb5′]Doelpunten gemaakt[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-a31fbm9′]11[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-9khh41d’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-8snn0ep’]14[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-8cjsycx’]Doelpunten tegen[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-88kus0h’]10[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7oxho6p’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-77kvtg1′]1[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-6shymwh’]Clean Sheets[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-66xh3qp’]2[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5pz1d75′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-562om4x’]Rocha (6)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-hqsbld’]Meest aantal doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-4cp8mlt’]Godwin (2), Aoulad (2) & Van Acker (2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-41pjxyp’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-d2txu9′]Henkens (3)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-2wciu0h’]Meest aantal assists[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-2jh55w1′]Borry (1), Samyn (1) & De Smet (1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-22tnsvl’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-5anck1′]Neven, Cauwenbergh, Coucke, Rocha (100%)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-14ugqj5′]Meest aantal minuten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-mamt9t’]Biebauw (100%)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SCHEIDSRECHTERS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1k60nxf’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxfzuz’ admin_preview_bg=”]
Scheidsrechter voor de wedstrijd in Lommel is dhr. Ben Mesotten. Het is de eerste ontmoeting dit seizoen met dhr. Mestten. Vorig seizoen floot hij vier wedstrijden van Roeselare. Daarin werd één maal verloren en drie maal gelijkgespeeld.
[/av_textblock]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Ben Mesotten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2n81zkh’]
Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Lennert Becquet’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-85phdd’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Raf Eerdekens’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1lewscx’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Denis Vanbecelaere’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3jw9e9′]
4th Official
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1d8hwar’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxpx8f’ admin_preview_bg=”]
Tickets voor het bezoekersvak zijn beschikbaar aan het loket in Lommel op de dag zelf. Hieronder kan je de prijzen terugvinden.

  • Volwassenen: € 15,00
  • -12 jaar: Gratis

[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvsvm3′]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/ksvroeselare.png’ attachment=’14628′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcweh9t’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ title=’Selectie’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Biebauw, Kocabas, Borry, Van Acker, Yagan, Semedo, De Smet, Godwin, Damman, Zolotic, van der Weg, Gravenberch, Samyn, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberge, Kompany, Lentz, Camargo
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Geblesseerd’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Lépicier (voet), Dufour (hamstring), Van Kessel (knie)
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ title=’Geschorst’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Schmisser (1/1)
[/av_icon_box]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/logo_proximusleague_small.jpg’ attachment=’10847′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcyq4ex’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_euroshop-1.png’ attachment=’173′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_alheembouw-1.png’ attachment=’168′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/oltegoare_roeselare_klein-300×45.gif’ attachment=’163′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]