[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d8taw5y’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c8ogwja’ admin_preview_bg=”]
De zieke Rajsel, de geschorste Camargo en de geblesseerde Yagan moesten passen, zodat Gravenberch, Damman en Semedo in de ploeg verschenen voor de match bij de absolute titelkandidaat. De thuisploeg zette onmiddellijk druk, en versierde daarbij een aantal corners. Verkeerd inspelen van Borry zette Togui op weg naar een eerste kans, maar Biebauw kon redden.

Het balbezit was dus voor de thuisploeg, die er rustig mee omsprong en niet overhaast leek te willen toeslaan. Ook de volgende kans kwam er trouwens na slordig uitvoetballen bij KSVR, dit keer van Kompany. Opnieuw werk voor Biebauw dus, die de schuiver van Engvall redde.

Op een afstandsschot van Gravenberch moest ook Verrips voor het eerst aan de slag. Even later probeerde Gravenberch het nog eens, en dit keer ging zijn schot in corner. KSVR deed  nu dus ook zijn deel, en Verrips moest nog een (ongevaarlijke) vrijschop van De Smet pakken.

Iets over het half uur mikte Kaya een voorzet van Storm rakelings naast het doel van Biebauw. Ook KSVR kwam nog een paar keer de neus aan het venster te steken, maar het toonde zich telkens net iets te braaf in de aanvallende acties. Met 0-0 naar de kleedkamer dus.

Na de rust mocht Mechelen richting zijn meer dan 12 000 supporters voetballen. Het eerste schot kwam nu van KSVR-zijde, een verdienstelijke poging van Semedo. Even later leek er een einde aan de Roeselaarse pret te komen toen ref De Cremer op een Mechelse vrijschop naar de stip wees na fout van De Smet op een thuisspeler. Invaller Tainmont trapte de penalty echter naast.

Mechelen was daardoor niet van de wijs en ging zelfs steviger drukken dan voor de rust. Na fout op Togui kreeg Gravenberch een tweede gele kaart, zodat wit-zwart nog een half uur met zijn tienen verder moest.

De Mechelaars kwamen nu van alle kanten en Biebauw moest een poging van Swinkels in corner werken. Die werd staalhard binnengekopt door Mera, en KSVR was eraan voor de moeite. Met een mannetje minder kon het aanvallend niets meer forceren en een tiental minuten voor tijd moest het lijdzaam toezien hoe Kaya de bal onhoudbaar in de winkelhaak deponeerde. Over en out meteen. In de slotminuut lapte Schmisser nog een own-goal binnen, zodat het uiteindelijk nog forse verliescijfers werden voor KSVR.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-btnovrq’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b7wf0ba’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-12bdfcm’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9zbenpy’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-93gyd92′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8okit7a’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7yuu1ue’]71′ Mera (1-0), 82′ Kaya (2-0), 92′ Schmisser (own-goal, 3-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-qnijjq’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ymyr12′]YR KV Mechelen[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6he87py’]Verrips, Van Cleemput, Bijker (58′ Lemoine), Swinkels, Mera, Kaya, Storm (75′ De Camargo), Van Damme, Schoofs, Engvall (46′ Tainmont) en Togui[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2795na’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5srnmt2′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-577iyly’]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Borry, Godwin (65′ LĂ©picier), Gravenberch, Zolotic, Semedo (81′ Aoulad), De Smet en Samyn (85′ Devos)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4yfdsdy’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4j3gyly’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3z5bwqe’]De Smet, Gravenberch, Lemoine (M),Kompany[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3cqrziu’][av_cell col_style=” av_uid=’av-37hv59y’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2pcuwza’]64′ Gravenberch (2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-28yhhiu’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1nre7h2′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1ax59ee’]De Cremer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/cxhJiTzL7aY’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnsoa8t3′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=ZRHQ7xP2UZw’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnsoa8t3′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=aUFZvlBqNNU’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnsoaocn’]

[/av_one_full]