[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cuysnu4′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jolm4om2′ admin_preview_bg=”]
De eerste wedstrijd voor nieuwe trainer Nano was meteen een degradatietopper, met KSVR als voorlaatste op bezoek bij hekkensluiter Tubize. Lépicier en Dufour bleken plots speelklaar en stonden aan de aftrap, net als Borry, Yagan en Aoulad of dus vijf nieuwe gezichten ten opzichte van de partij van vorige week tegen OHL.

Tubize eiste onmiddellijk het balbezit op. Eerst mikte Garlito nog ver naast, even later kopte Vidémont heel mooi een flankvoorzet van Schuster binnen. Na nauwelijks tien minuten keek KSVR dus al tegen een achterstand aan. Het taktische plan dus onmiddellijk in duigen en ook na deze treffer raakte wit-zwart niet onmiddellijk in de match tegen de enthousiaste Waals-Brabanders. Toen Kompany net voor het kwartier te kort terugkopte richting Biebauw glipte Henry ertussen om de 2-0 te maken. Net zoals vorige week een catastrofale start dus voor KSVR.

Wit-zwart moest zich nu dus wel in de partij knokken, en toen Yagan plots vrijkwam op rechts en goed voorzette, was het voor Saviour Godwin een koud kunstje om de eerste Roeselaarse kans te verzilveren en er dus weer een match van te maken. Even later kreeg Van Acker een mooie kans toen Defourny een voorzet in zijn voeten bokste, maar hij mikte hoog over. Na een knappe combinatie van Camargo en Godwin kwam ook  Dufour in schietpositie en nu moest Defourny in corner werken. Wit-zwart was nu dus duidelijk helemaal wakker, en kort voor de rust werkte Kjetil Borry in twee keer zowaar een corner van Van Acker binnen.

Na een valse start en een knappe remonte dus met 2-2 naar de kleedkamers.

Het was nu hopen dat KSVR deze lijn na de rust kon doortrekken. Het begon alleszins vrij goed met een schuiver van Camargo net naast het doel van Defourny. Ook Tubize deed nu echter weer mee, en dezelfde Camargo moest op poging van Schuster zijn doelman op de lijn bijspringen om een nieuwe achterstand te voorkomen.

Tubize zat er nu veel feller op, en toen Camargo te ver doorgleed, ging Garlito gewillig neer, waarna Henry de strafschop op de paal trapte. Waarna KSVR het moeilijk bleef hebben en plots toch bijna op voorsprong kwam toen een thuisverdediger op een snelle counter van Godwin de bal bijna in eigen doel werkte.

Biebauw moest nog een vrijschop van Weymans uit de winkelhaak zweven. Uiteindelijk kwam de 3-2 er toch nog toen Schuster een snelle thuisaanval via de onderkant van de lat in doel kegelde. KSVR had nauwelijks nog vijf minuten en een beetje blessuretijd om terug te vechten. Defourny redde nog een kopbal van Schmisser. Verder kwam KSVR niet meer. Het blijft nu dus met 1 op 21 achter en moet voorlopig alleen nog naar beneden kijken…
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bs8uh70′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bh43lws’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-auia74c’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9v17ej0′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8vapyks’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8q42kfg’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-stxcek’]10′ Vidémont (1-0), 15′ Henry (2-0), 23′ Godwin (2-1), 42′ Borry (2-2), 85′ Schuster (3-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7jbjgng’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6z236a4′]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6rif2y4′]Defourny, Garlito, Vidémont (72′ Diawara), Herny, Köse, Schuster, Nirisarike, Lippini, Goudiaby, Weymans en Agyiri (46′ Naah)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-69u54r0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5r6uw6k’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5guotxo’]Biebauw, Camargo, Schmisser, Kompany, Borry, Yagan (83′ Rajsel), Lépicier, Van Acker, Godwin, Dufour (68′ Samyn) en Aoulad[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4yvc7vw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4l8ow98′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3txly6k’]Aoulad, Dufour, Camargo, Schuster (T), Borry, Lippini (T)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3buqvnw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-aj57jg’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2fr4ih8′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-72alzg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1rqa958′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-zqsj9o’]De Cremer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/MtN1epEJnBo’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-joms6po9′]

[/av_one_full]