Wedstrijdverslag

6 op 6 voor de beloften van KSV Roeselare! Verdiend na een goede partij tussen 2 jonge beloftenteams. Vanuit de A-kern speelden Devos, Lentz, Kargbo en Ballegeer mee. In de tweede helft kon KSVR afstand nemen door een doelpunt van Aktaou op een vrije trap van Terbeche. Daarna vergat wit-zwart de score op te drijven en kwam Westerlo met een paar goede kansen,  maar de bezoekers bleven overeind en konden in de laatste 5 minuten nog 2 keer scoren via perfect uitgevoerde counters via invaller Holvoet en Terbeche. 6 op 6 dus en hopelijk is de trein vertrokken…

Wedstrijdgegevens

DoelpuntenAktaou (0-1), Holvoet (0-2), Terbeche (0-3)
KVC WesterloVerbist, Henderix (77′ El Madani), Mateso-Liongola, Molderez, De Bruyne, Ofori (77′ Ofori), Mols, Bonjean (83′ Vandenbossche), Vangenechten, Van Geel en Petrov (71′ Vaesen)
KSV RoeselareLentz, Ballegeer, Terbeche, Devos, Cottignie, Timmerman, Aktaou (88′ Verstraete), Pieters, Verlinde (75′ Carels), Dumont (70′ Beel) en Kargbo (80′ Holvoet)
Gele kaartenOfori (W)
Rode kaarten
ScheidsrechterHuens