[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/11/slider_foodandfoot.jpg’ attachment=’17397′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jofwd8xh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jofwf0gf’ admin_preview_bg=”]
Op vrijdag 23 november 2018 speelt KSV Roeselare om 20u30 op Schiervelde tegen YR KV Mechelen. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we vanaf 19u00 een Food&Foot. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen YR KV Mechelen is het menu gevuld met stoofvlees of vol-au-vent (aan jou de keuze) en frietjes, groeten en aangepaste sauzen. Abonnees en mensen met een ticket kunnen inschrijven voor slechts 13 EUR. Heb je nog geen ticket voor de wedstrijd? Voor 18 EUR kan je aanschuiven aan de Food&Foot en krijg je een ticket voor de wedstrijd er bovenop. Inschrijven vooraf is verplicht via onderstaande knop en kan tot en met woensdag 21 november. De betaling gebeurt ter plaatse. Eten kan vanaf 19u00, de deuren gaan open vanaf 18u00 voor de mensen die willen aperitieven of gewoon willen komen after-worken!
[/av_textblock]

[av_button label=’Ik wil Food&Foot’en’ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-1a3f5fdf6b56c876′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue860′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jofwhg7j’ admin_preview_bg=”]

[/av_one_full]