[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/slider_condomauli.jpg’ attachment=’17313′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1jkiz3y’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-135m97i’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-poi9i6′ admin_preview_bg=”]
Hierbij wenst de club bekend te maken dat het beslist heeft de samenwerking met trainer Jordi Condom Auli te beëindigen. Ook de samenwerking met physical-coach Mauro Daturi wordt stopgezet.

De 49-jarige Catalaan nam eind januari het roer over op Schiervelde. Play-Off III kon uiteindelijk niet vermeden worden, maar hij loodste het Roeselaarse schip al vrij vlug naar een veilige haven.

Brian Tevreden (CEO): “Ik wil zowel Jordi als Mauro bedanken voor hun inzet, professionalisme en voor wat ze voor deze club betekend hebben. Verder wens ik hen in naam van de volledige club veel succes toe in hun verdere carrière. We zullen nu in alle stilte op zoek gaan naar de geschikte opvolgers die we zo vlug mogelijk hopen voor te stellen.”
[/av_textblock]

[/av_one_full]