[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/11/slider_nano2.jpg’ attachment=’17339′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1cbr45q’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2rz1u6′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-joe53nl6′ admin_preview_bg=”]
Gisterenavond ondertekende trainer Victoriano ‘Nano’ Rivas Alvaro (07.07.1980, SPA, Ciudad Real) een contract tot het einde van dit seizoen op Schiervelde. De Spanjaard volgt zo zijn landgenoot Jordi Condom op als hoofdtrainer op Schiervelde.

In zijn actieve spelerscarrière maakte Nano als centrale verdediger zijn debuut bij het B-team van Atlético Madrid. Hij speelde er twee seizoenen in de Spaanse derde afdeling. Daar werd hij opgemerkt door tweedeklasser Getafe CF, waarmee hij promoveerde naar de Primera División. In de zomer van 2005 trok hij naar Real Betis en mocht dat seizoen aantreden in de Champions League, in een groep met Chelsea FC en RSC Anderlecht. Na enkele vervelende blessures werd hij later door Real Betis uitgeleend aan Real Valladolid en Levante. In totaal speelde hij 138 wedstrijden in La Liga en scoorde tien doelpunten.

In januari 2012 vertrok hij richting China. Hij ondertekende zijn laatste contract als speler bij Guizhou Renhe FC in de Chinese Super League, de ploeg waarvan Miss Xiu Li Dai ook eigenaar is.

In februari 2014 kondigde Nano zijn afscheid aan als voetballer. Een paar maanden later werd hij assistent trainer bij Gimnàstic de Tarragona in de Spaanse tweede klasse. In 2015 werd hij manager van Getafe CF B, maar een jaar later keerde hij terug naar Gimnàstic om het team te helpen de degradatie te ontwijken. Hij slaagde er in zijn opzet maar verliet de club in juni 2017. In januari 2018 mocht hij het opnieuw proberen bij Gimnàstic, als opvolger van de ontslagen Rodri, maar werd hij drie speeldagen voor het einde aan de deur gezet.

Naast hoofdtrainer Nano komt ook David Colpaert (23.01.1970, Belg) het team versterken. De 48-jarige Oostnieuwkerkenaar heeft heel wat ervaring in 1B en is de perfecte man om de nieuwe trainer bij te staan. De nieuwe physical coach wordt Alberto Berrocal Correa.
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_gallery ids=’17341,17340,17366,17367,17368,17369,17370,17371,17372,17373,17374,17375,17376,17377,17378′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’large’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-joe7gr5u’ admin_preview_bg=”]