[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/11/slider_rodenbach.jpg’ attachment=’17640′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-11zrhmq’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-o1mi0y’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-josdfy25′ admin_preview_bg=”]
Wie Rodenbach zegt, zegt Roeselare en net daarom zijn we bijzonder verheugd Swinkels Family Brewers, bewaarder van ons stadswater, te mogen verwelkomen op Schiervelde.

Om hun vernieuwd partnerschap kracht bij te zetten trakteren ze morgen iedereen op een gratis Rodenbach! Iedereen aan de inkom krijgt een bonnetje waarmee ze een Rodenbach kunnen verkrijgen aan de bars in het businessgebouw of aan de drankstanden van Verkindere. Ook de bezoekers uit Mechelen mogen alvast eens proeven van ons ‘stadswater’.
[/av_textblock]

[/av_one_full]