[poll id=”15″]

Voor de eerste speeldag van de tweede periode trekt KSV Roeselare naar het Stade Leburton. Meteen een belangrijke opdracht voor nieuwe trainer Nano Rivas.

De tegenstander hoeven we wellicht niet meer voor te stellen. Het team van Christian Bracconi sprokkelde dit seizoen slechts negen punten. Hoewel ze momenteel de laatste plaats bekleden lijkt ‘les Sang et Or’ toch met vertrouwen de tweede seizoenshelft aan te vatten. Vorige week wonnen ze met duidelijke 2-0 cijfers van KVC Westerlo. Een deugddoende overwinning die er net op tijd kwam.

Bij Esvee lijkt er een streep getrokken te zijn onder een woelige week. De nieuwe oefenmeester staat meteen voor een zespuntenmatch. De wedstrijd van morgen is op veel vlakken een nieuwe start om onze ambitie om het tot PO2 te schoppen waar te maken. De Smet (hamstring), van Kessel (knie) en Zolotic (hamstring) zijn er morgen niet bij. Ook Kargbo is niet beschikbaar. Hij is momenteel actief bij de nationale ploeg van België U19.

SCHEIDSRECHTERS

Voor scheidsrechter Wesli De Cremer is het dit seizoen zijn zesde wedstrijd in de Proximus League. Eerder dit seizoen floot hij onder andere R. Union SG – KSV Roeselare en YR KV Mechelen – KSV Roeselare. Morgen wordt hij bijgestaan door zijn assistenten Tom Vanpoucke en Kristof Borms. Kevin Debeuckelaere neemt plaats tussen de twee dug-outs.

 • Wesli DE CREMER

  Referee

 • Tom VANPOUCKE

  Assistant Referee

 • Kristof BORMS

  Assistant Referee

 • Kevin DEBEUCKELAERE

  4th Official

TICKETS & INFO

Tickets voor supporters van KSV Roeselare zijn beschikbaar aan het loket morgen voor de match. Tickets kosten 15,00 EUR. De inkom voor -12 jarigen is gratis.

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan , Semedo, Godwin, Damman, Gravenberch, Lépicier, Samyn, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberge, Kompany, Dufour, Lentz, Camargo.

Geblesseerd

van Kessel (knie), De Smet (hamstring), Zolotic (hamstring)

Geschorst

Niemand

Extra

François Kompany en Nermin Zolotic staan op één gele kaart van één speeldag schorsing.