[poll id=”13″]

De laatste speeldagen richting het einde van de eerste periode volgen elkaar in sneltempo op. Morgen trekt KSV Roeselare richting Antwerpen voor de wedstrijd tegen de ‘Ratten’.

Vorig jaar wist Beerschot Wilrijk nog de eerste periode in de wacht te slepen en stonden ze op enkele minuten van eerste klasse. Ook deze jaargang werd aangevat met de nodige steile amibities maar momenteel beleeft Beerschot Wilrijk een erg grijs seizoen. Het staat met een vijfde plaats momenteel in de buik van het klassement. Afgelopen dinsdag verloor stamnummer 13 in het Dudenpark met 2-0 waardoor meteen ook de angel uit hun eerste periode werd getrokken. Morgen missen ze alvast Prychynenko door een gele-kaart-schorsing. Ook het kwartet Pietermaat, Placca, Dudouit en Brogno is niet inzetbaar wegens blessure.

Bij Roeselare is het vooral terug rechtkruipen na de late opdoffer tegen Westerlo. De Kemphanen kwamen afgelopen woensdag voor een punt maar staken er drie op de bus. Bij Roeselare ontbrak de finesse en slagkracht om het laken naar zich toe te trekken. De opdracht voor Esvee is duidelijk. De rug rechten, een goeie prestatie neerzetten en dit hopelijk beloont zien worden met puntengewin.

SCHEIDSRECHTERS
 • Jasper Vergoote

  Referee

 • Nick Sennecaut

  Assistant Referee

 • Lennert Becquet

  Assistant Referee

 • Ken Vermeiren

  4th Official

TICKETS & INFO
Voor supporters van KSV Roeselare zijn er in totaal 629 tickets beschikbaar. Het bezoekersvak is gelegen in tribune 2 en is bereikbaar via de Julius De Geyterstraat 133, Antwerpen.
Ticketprijzen (overdekte zitplaatsen)
 • € 20,00 voor volwassenen
 • € 10,00 kinderen vanaf 6 jaar t/m 15 jaar

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Semedo, Van Kessel, Godwin, Damman, Zolotic, Lépicier, Samyn, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberge, Kompany, Lentz, Camargo.

Geblesseerd

Nog niet vrijgegeven

Geschorst

Niemand