[poll id=”14″]

Morgenavond staat het team van Condom Auli aan de start van een belangrijk tweeluik. Op de laatste speeldag van de eerste periode ontvangen we OH Leuven op Schiervelde. Volgende week volgt dan de verplaatsing naar AFC Tubize.

De ziekenboeg op Schiervelde loopt zo stilaan leeg. Enkel van Kessel ligt momenteel (terug) in de ‘lappenmand’. Hij ondervindt last van het osteosynthesemateriaal in zijn knie na z’n operatie midden augustus. Dit wordt morgen door dr. Ryckaert verwijderd. Verwacht wordt dat hij een weekje niet beschikbaar zal zijn. Voor de rest alleen maar positieve selectieproblemen voor onze trainer.

SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter voor de match van morgen is dhr. Ben Mesotten. Voor de 41-jarige Limburger is het nog maar zijn tweede match in de Proximus League dit seizoen. Eén van deze matchen was Lommel SK – KSV Roeselare (3-1), waar hij voor beide ploegen een elfmeter toekende. Morgen wordt hij bijgestaan door dhr. Quentin Blaise en dhr. Thomas Lesceux. dhr. Ken Vermeiren is de vierde man in het gezelschap.

 • Ben Mesotten

  Referee

 • Quentin Blaise

  Assistant Referee

 • Thomas Lesceux

  Assistant Referee

 • Ken Vermeiren

  4th Official

TICKETS & INFO

De ticketbox is morgen vanaf 19u30 geopend. Alle info omtrent ticketprijzen kan je hier terugvinden.

MATCHPARTNER

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Semedo, De Smet, Godwin, Damman, Zolotic, Lépicier, Samyn, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberge, Kompany, Lentz, Camargo

Geblesseerd

van Kessel

Geschorst

Niemand

Extra

Zowel Zolotic als Kompany staan op één gele kaart van één speeldag schorsing.