[poll id=”16″]

Morgen ontvangen we YR KV Mechelen op Schiervelde voor de eerste thuiswedstrijd in de tweede periode. Terwijl Esvee voor de zevende maal op rij niet kon winnen, wonnen de Maneblussers vorig weekend hun negende wedstrijd op rij. Een hemelsbreed verschil maar na de uppercut in Tubize zijn de Roeselaarse messen alvast geslepen om tegen de competitieleider een stevige prestatie neer te zetten.

SELECTIENIEUWS

Coach Nano Rivas kan morgen geen beroep doen op Van Kessel, De Smet en Samyn. Van Kessel is nog niet volledig wedstrijdfit na zijn knieblessure. Hij traint wel al mee met de groep. Stijn De Smet is nog out met een hamstringblessure terwijl Samyn uitviel op training nadat zijn schouder uit de kom ging. Verwacht wordt dat hij minstens één maand buiten strijd zal zijn.

Kargbo is er na zijn periode bij de nationale U19 van België terug bij. Van de drie wedstrijden stond hij twee maal in de basis en viel hij één maal in.

SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter voor morgen is dhr. Denis Vanbecelaere. De 35-jarige Vanbecelaere floot dit seizoen als vier wedstrijden in de Proximus maar kwam Roeselare nog niet tegen. Vorig seizoen foot hij vijf wedstrijden van KSV Roeselare. Esvee verloor toen twee maal en speelde drie maal gelijk.

Morgen wordt Vanbecelaere bijgestaan door zijn assistenten Raf Eerdekens en Romain Devillers. Quentin Prirard is de man tussen de dug-outs.

 • Denis Vanbecelaere

  Referee

 • Raf Eerdekens

  Assistant Referee

 • Romain Devillers

  Assistant Referee

 • Quentin Pirard

  4th Official

TICKETS & INFO

Tickets voor zowel supporters van KSV Roeselare als van YR KV Mechelen zullen beschikbaar zijn aan het loket vanaf 19u30. Alle info omtrent de prijzen kan je hier terugvinden.

Rodenbach trakteert voor deze wedstrijd iedereen op een gratis Rodenbach! Alle info over deze actie kan je hier terugvinden.

Selectie

Biebauw, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Semedo, Godwin, Damman, Zolotic, Gravenberch, Lépicier, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberge, Kargbo, Kompany, Dufour, Lentz, Camargo

Geblesseerd

Van Kessel (knie), De Smet (hamstring), Samyn (schouder)

Geschorst

Niemand

Extra

François Kompany, Nermin Zolotic en Andrei Camargo staan op één gele kaart van één speeldag schorsing.