[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/12/facebook_kerstactie_highres_201812.jpg’ attachment=’18092′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,https://www.benl.ebay.be/sch/proleagueplus/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jpuxsi0p’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jpuxm3km’ admin_preview_bg=”]
Bied op het shirt van je favoriete speler en unieke items en steun de Belgian Homeless Cup!

Ook in 2018 pakken de Pro League, haar clubs en partners uit met een Kerstactie, de jaarlijkse veiling van unieke, getekende shirts en andere bijzondere items.

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar de Belgian Homeless Cup, een organisatie die voetbal inzet om te werken aan de lokale re-integratie van dak- en thuislozen in onze samenleving. De Belgian Homeless Cup bereikt wekelijks meer dan 500 dak- en thuislozen en organiseert 900 trainingssessies per jaar.

Wil jij binnenkort eigenaar worden van het shirt van je favoriete speler of unieke items? Bied dan vanaf maandag 17 december 23u tot donderdag 27 december 23u via proleague.be

Tijdens speeldag 20 (21-23 december, Proximus League)  en de speeldag van het Kerstvoetbal (26-27 december, Jupiler Pro League) dragen alle spelers het logo van de Belgian Homeless Cup op hun shirts. Deze shirts worden vanaf maandag 17 december 23u te koop aangeboden via Ebay. De veiling zal duren tot donderdag 27 december om 23u.

Wil jij een gesigneerd en matchworn shirt van je favoriete speler uit de Pro League? Ga dan je kans en bied mee op deze shirts.

Naast de shirts kan je ook bieden op enkele unieke items en belevenissen!

 • De aftrap van Standard de Liège – RSC Anderlecht, aangeboden door VOO Sports
 • Vier VIP plaatsen op het Gala van de Gouden Schoen 2018, aangeboden door Het Laatste Nieuws
 • Vier VIP plaatsen op het Pro League Gala Profvoetballer van het jaar 2018-2019
 • Een wedstrijd voor en achter de schermen met commentator Filip Joos, aangeboden door VIER en Play Sports
 • Een wedstrijd voor en achter de schermen met commentator Filip Joos, aangeboden door Sporza
 • Een matchworn & gesigneerd shirt van Kevin De Bruyne van Manchester City
 • Een door alle Rode Duivels gesigneerd WK-shirt
 • Een Panini Album Football 2019, met alle stickers
 • Een VIP-arrangement voor 2 voor een thuiswedstrijd van Paris Saint-Germain, met vervoer en verblijf, aangeboden door Unibet
 • Een wedstrijdje golf met Marc Degryse, aangeboden door Marc Degryse en Sporza
 • VIP-experience bij de achtste finale van de Champions League, aangeboden door Proximus 11

De opbrengst van de Kerstactie van de Pro League gaat integraal naarde Belgian Homeless Cup.

BELANGRIJK:

 • Er worden geen shirts verzonden. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd door de Pro League en kan tot 20 januari zijn shirt ophalen in de clubshop of het secretariaat van de club. De betaling gebeurt ter plaatse.
 • Er kunnen geen fiscale attesten toegekend worden voor de shirtveiling.
 • De shirts worden door de kernspelers gedragen tijdens de wedstrijd. Elk shirt wordt ook gehandtekend.
 • Shirts worden niet teruggenomen

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_button label=’Bied nu op het shirt van jouw favoriete speler!’ link=’manually,https://www.benl.ebay.be/sch/proleagueplus/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue860′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jpuxnimo’ admin_preview_bg=”]