[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cp7s938′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jpedypuy’ admin_preview_bg=”]
Tegenover de elf die in Westerlo startten, gooide trainer Nano maar liefst zeven nieuwe namen in de strijd. Alleen Biebauw, Zolotic, Gravenberch en Dufour behielden hun stek. Jongeren Devos en Kargbo verschenen zelfs voor het eerst aan de aftrap in een compleet onverwachte opstelling, waarmee KSVR de rode lantaarn van zich af moest proberen te schudden. Er geloofden daar alvast niet te veel supporters in, want de tribunes bleven akelig leeg.

OHL won hier een maand geleden met 0-4, een scenario dat wit-zwart dit keer absoluut moest vermijden. Het begon alleszins niet goed, want na Roeselaars balverlies kwam Hirst in schietpositie, en hij kanjerde op de buitenkant van de paal. Even later dook Maertens op pas van Dequevy op in de rug van Devos en hij verschalkte Biebauw met een schuiver in de hoek. De Roeselaarse noodploeg dus meteen op achtervolgen aangewezen.

Wit-zwart moest zich in de match knokken en daarnaast ook nog doelgevaar creëren. Het eerste lukte redelijk, het tweede was een stuk moeilijker. Op een Leuvense counter redde Biebauw een schot van Hirst. KSVR vertoefde ondertussen steeds vaker op de bezoekende helft, maar het kwam voorlopig niet verder dan enkele hoekschoppen.

Iets over het half uur wees ref Vermeiren naar de stip toen Kargbo door Schuermans van de sokken gelopen werd. Andrei Camargo plaatste zich achter de bal en schoot de gelijkmaker binnen. Verdiend voor KSVR, dat dit keer wel de nodige inzet toonde.

De wedstrijd ging goed op en neer en toen Gorius plots voor hem opdaagde, kwam Biebauw goed uit om in corner te werken. Met 1-1 naar de kleedkamers dus.

Na de rust begon KSVR aarzelend en Leuven iets vinniger. Op vrijschop van Gorius kopte Hirst rakelings naast. De thuisploeg werd met de rug tegen het eigen doel gedrukt en een tweede Leuvense treffer hing in de lucht. En toch viel de goal plots aan de overzijde: Godwin zette prima voor en Stijn De Smet kopte aan de tweede paal onhoudbaar binnen.

KSVR moest nu nog een half uur standhouden en trok zich terug voor het doel van Biebauw om op uitbraken te mikken. OHL oefende ondertussen vrij steriele druk uit, en Biebauw kwam zelden in gevaar. Het was integendeel KSVR dat opnieuw voor gevaar zorgde en scoorde. De Smet werd vrijgespeeld op links, zette voor tot bij Thibaut Van Acker, die op de lat kopte en de bal via de rug van doelman Gillekens tegen de netten zag gaan.

De onmondige bezoekers probeerden nog wel maar creëerden geen echte kansen meer. Een wilskrachtig KSVR boekte meteen een verdiende eerste zege in tien matchen en lijkt weer te leven!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bv80idg’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b8eilvo’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aze7so4′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9v9yhes’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-92058o4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8g7i2is’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-82sey9w’]10′ Maertens (0-1), 35′ Camargo (str., 1-1), 63′ De Smet (2-1), 78′ Van Acker (3-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7sb09wk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-75jh3pg’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6lbkjic’]Biebauw, Devos (59′ De Smet), Kocabas, Gravenberch, Borry, Camargo, Godwin, Zolotic, Rajsel (73′ Rajsel), Dufour en Kargbo (84′ Lépicier)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-62dki1w’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5x1x2f8′]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5eagsmc’]Gillekens, Tshimanga, Schuermans, Hubert (73′ Casagolda), Hirst, Dequevy (83′ Kehli), Gorius (67′ Myny), Duplus, Libert, Kaputska en Maertens[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-50sa810′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4cwg06c’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-43uybr8′]Zolotic, Kaputska (L), Schuermans (L), Rajsel, De Smet, Hubert (L), Van Acker[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3ijp0h0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-awpwf8′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ihjh2c’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-83dx9g’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1jqaw4k’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-10mens4′]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=OfJNrj9pVKg’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jpeow4pi’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=lu0NrAxmAsA’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jpeow4pi’]

[/av_one_full]