[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d6eocm6′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aqjr1dq’ admin_preview_bg=”]
Opnieuw enkele wijzigingen in de basiself bij wit-zwart. Zo keerden Zolotic en Damman terug in de ploeg en bleef Biebauw wegens ziekte op de bank. Zijn plaats onder de lat werd ingenomen door Lentz. Vrijwel meteen werd duidelijk dat de Roeselaarse defensie op haar hoede zou moeten zijn. Het aanvallend trio Niakaté-Ferber-Tau zorgde meteen voor gevaar, maar ook wit-zwart ondernam enkele moedige pogingen. Op een ingestudeerd nummertje op hoekschop scheerde een schot van Peyre rakelings langs de paal. Aan de overzijde plaatste Gravenberch de bal net naast het doel van Saussez.

Dat bleek ook het eerste noemenswaardige wapenfeit in het eerste halfuur van de partij. De wedstrijd bleef wel goed op en neer gaan, maar zonder concreet doelgevaar. Na een individuele actie besloot Camargo op de vuisten van Saussez. Het bleek een voorbode voor meer gevaar, want na een schot van Damman op aangeven van Yagan kreeg de bezoekende doelman de bal niet onder controle en kon Mohammed Aoulad de 1-0 simpel binnentikken. Vlak voor rust glipte Niakaté (al dan niet terecht) door de buitenspelval en stond één op één met doelman Lentz, maar die hield zijn netten schoon. 1-0 aan de rust.

De tweede helft begon met een schot van Kargbo op Saussez, maar bij de eerste de beste tegenstoot mikte Naikaté aan de overkant een voorzet van Tau onbegrijpelijk over. Wit-zwart was dus gewaarschuwd en leek op die ene vroege poging na zonder al te veel kleerscheuren stand te houden, tot Niakaté zijn moment gekomen achtte en de Union-spits vanop zo’n twintig meter de bal via de lat achter een kansloze Lentz dropte.

Nano greep met Dufour terug naar een extra mannetje op het middenveld. Noch Union noch KSVR slaagde er nu nog in om de tegenstander echt bij de keel te grijpen en bij één van de weinige keren dat de bal richting de zestien ging trapte Niakaté op het uur een metertje naast.

Bij KSVR kwam Rajsel in het slotkwartier de moegestreden Kargbo vervangen en zes minuten voor tijd kwam ook van Kessel de gelederen versterken. Net voor affluiten pakte Niakaté zijn tweede geel. Het zou niets meer aan de over de negentig minuten bekeken al bij al billijke 1-1 veranderen.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bzvulzy’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-b8eim2m’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bux8kim’]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9p44dlq’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8zp14ta’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8bn4ala’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7zncqou’]38′ Aoulad (1-0), 57′ Niakaté (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7f1zs7y’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7apahsu’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6p1ai66′]Lentz, Damman, Gravenberch, Kocabas, Camargo, Godwin, Zolotic, Van Acker, Yagan (60′ Dufour), Aoulad (84′ van Kessel) en Kargbo (76′ Rajsel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2acmym’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5ylxyn2′]Union Saint-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-547adsu’]Saussez, Vega, Peyre, Perdichizzi, Kis, Mehlem, Pinto Borges, Tau, Niakaté, Selemani en Ferber (71′ Tabekou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4ws31i6′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4f0txa6′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-436d4ny’]24′ Gravenberch, 58′ Damman, 72′ Kargbo, 74′ Niakaté[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3n5kdsu’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2vxn18e’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2fjg19a’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1zh9zpa’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1q3zxi6′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1au89i6′]Jasper Vergoote[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=2zgDHMzu9Cg’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jq229cj9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=T9coiNeg_Kg&t=59s’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jq22a6t2′]

[av_video src=’https://youtu.be/vZ4I-Rm36xA’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-p9ol6m’]

[/av_one_full]