[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/12/slider_20181213_scorenforlife.jpg’ attachment=’18006′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-3ywf2p’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-qopfm9′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jpmn714o’ admin_preview_bg=”]
Zondag 16 december 2018 is het alvast tijd voor wat jenever, gluhwein en warme chocomelk op de kerstmarkt te Roeselare. Supportersclub KSVR Till I Die (vanaf 14u) en het Homeless Team (vanaf 11u) zullen schouder aan schouder aanwezig zijn met hun stand in de Zuidstraat tegenover de bowling.

De supportersclub is traditioneel aanwezig met heel wat kerstlekkernijen in één van de sfeervolste tenten die je die middag zal vinden. Met het Homeless Team van KSV Roeselare hebben ze alvast een goeie buur. Zij voorzien een voetbaluitdaging voor het goeie doel, het kinderkankerfonds. Zet dus alvast een bezoekje aan beiden in je agenda!

foto van Supportersclub KSVR Till I Die.
[/av_textblock]
[/av_one_full]