[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/slider_20190103_gravenberch.jpg’ attachment=’18207′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jqgf84t0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jqgfabpe’ admin_preview_bg=”]
Onze supporters kozen Danzell Gravenberch als speler van de maand december. Hij haalde het voor Godwin Saviour en Wouter Biebauw. Stijn Ghesquiere wint met zijn stem het Etixx-pakket.

01. Danzell Gravenberch (31,4%)
02. Savior Godwin (29,6%)
03. Wouter Biebauw (8,8%)
[/av_textblock]

[/av_one_full]