[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190111_juan.jpg’ attachment=’18262′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jqrw1j03′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-tttsr9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jqrvzxd9′ admin_preview_bg=”]
Juan Gutiérrez Moreno (23.07.1976, Cádiz, Spanje) is de nieuwe hoofdtrainer van KSV Roeselare. De 42-jarige Spanjaard neemt over van zijn landgenoot Nano, die eerder deze week vertrok naar het Chinese Shanghai Greenland Shenhua. De ex-international en Europees Kampioen ondertekent een contract tot het einde van het seizoen.

Juan werd op 23 juli 1976 in Andalusië geboren, aan de Golf van Cádiz. Nadat hij bij het B-team van zijn thuisstad terechtkwam, trok hij in 1997 naar streekgenoot Real Betis. Daar maakte hij voor drie seizoenen deel uit van het reserveteam. In 2000-2001 trok hij op uitleenbeurt naar Recreativo de Huelva, een streekgenoot in de Seguda División. Een seizoen later keerde hij terug bij Real Betis en wist meteen een plaatsje in het eerste elftal te veroveren. Bij de Verdiblancos speelde hij in acht seizoenen een totaal van 278 wedstrijden en vond hij 20 maal de weg naar doel.  Hij speelde er onder andere samen met onze vorige trainer, Nano Alvaro Rivas. Zijn eerste doelpunt, een gelijkmaker, scoorde hij op Bernabeu in de laatste minuut tegen de Koninklijke. Na zijn periode bij Betis trok hij voor twee seizoenen naar Atlético Madrid om uiteindelijk zijn carrière als speler af te sluiten met een seizoen Real Valladolid.

De Spanjaard mocht ook 25 maal de kleuren van zijn land verdedigen. Hij vertegenwoordigde Spanje op de UEFA Euro 2004 en 2008 en op de FIFA World Cup 2006 in Duitsland.

In augustus 2012 keerde Juan terug naar Real Betis als assistent coach van hun jeugdteam. Twee maanden later mocht hij in dezelfde rol aan de slag bij hun B-team. In juni 2015 ging hij aan de slag als coach bij CD San Roque de Lepe op het derde niveau in Spanje. Een seizoen later werd hij aangesteld als trainer van Atlético Sanluqueno CF.

Nu komt Gutiérrez Moreno terecht op Schiervelde. Vanmorgen leidde hij reeds zijn eerste training. Morgen volgt al meteen zijn eerste thuiswedstrijd tegen KFCO Beerschot Wilrijk.

We wensen Juan alvast van harte welkom bij onze club en wensen hem veel succes toe.
[/av_textblock]

[/av_one_full]