[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/12/slider_proximusleague.jpg’ attachment=’18103′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jqw3yscy’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-t500wr’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jqw4419n’ admin_preview_bg=”]
De Kalendercommissie van de KBVB voerde in overleg met de rechtenhouders nog een wijziging door aan de kalender. De wedstrijd op OH Leuven van zondag 03 februari 2019 om 16u00 wordt verplaatst naar vrijdag 01 februari 2019 om 20u30. Zo speelt Esvee zijn komende drie wedstrijden op vrijdagavond.

De volledige kalender kan je hier bekijken.
[/av_textblock]

[/av_one_full]