[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-crwrrub’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jqtuat66′ admin_preview_bg=”]
Nieuwe trainer Gutierrez beleefde zijn vuurdoop en startte met vijf nieuwe namen ten opzichte van de slotmatch van 2018 tegen Union. In de eerste ronde won KSVR zijn thuismatch met 2-1 van de Kielse ratten, die dit keer absoluut wilden winnen in de jacht op de tweede periodetitel.

Voor de wedstrijd werd doelman Biebauw gehuldigd omwille van zijn 250e officiële wedstrijd in KSVR-shirt. De bezoekers eisten onmiddellijk de bal op, maar KSVR liet zich niet kennen en ging ook zijn kans. Het kreeg een eerste mogelijkheid via Van Kessel, maar de spits – voor het eerst weer aan de aftrap na een heel lange blessure – kon te weinig kracht achter zijn kopbal zetten. Aan de overzijde knalde Van Hyfte net op het einde van het openingskwartier op de vuisten van Biebauw.

De wedstrijd bleef vrij gesloten, maar was toch aangenaam om volgen, met bezoekers die probeerden te drukken en een thuisploeg die er probeerde uit te komen. Beide doelmannen kregen weinig werk, maar iets over het half uur was het plots toch 0-1 toen Gravenberch de bal kwijtspeelde en Vanzeir op assist van Noubissi de vrije baan kreeg op weg naar de openingstreffer. Beerschot stoomde nu door en Biebauw moest twee keer kort na elkaar redden. Toch moest hij zich nog voor de rust een tweede keer gewonnen geven toen Noubissi alleen voor hem opdook en de bal tussen zijn benen speelde. De match leek daarmee meteen beslist na een helft, waarin Tissoudali in de slotseconde ook nog eens op de buitenkant van de paal mikte.

Trainer Gutierrez gooide met Godwin en Kargbo onmiddellijk twee nieuwe krachten in de strijd, maar het bleven de bezoekers die heersten. Tissoudali kreeg de bal slecht op de voet, of anders was het na nauwelijks drie minuten in de tweede helft al 0-3. Voor KSVR bleef het net als voor de rust aartsmoeilijk om enig doelgevaar te creëren. Dit lukte nauwelijks maar plots was het toch 1-2 toen Andrei Camargo een vrijschop rond de muur in de hoek deponeerde.

Het werd nu dus weer spannender. Beerschot kreeg nu heel veel ruimte, maar de fatale counter kwam er voorlopig niet. KSVR zelf probeerde te drukken, maar zoals voorheen bleef het moeilijk om kansen te creëren. Het moest dus hopen op een stilstaande fase, maar ook die kwamen er maar zelden of niet. Godwin drong eens mooi door op rechts maar zijn voorzet belandde net tussen twee withemden bij een bezoekende verdediger.

Ei zo na viel in de blessuretijd toch nog de gelijkmaker maar Vanhamel kon een halve omhaal van Kargbo met een echte kattensprong redden. Aan inzet en enthousiasme geen gebrek bij de wit-zwarten, maar dit volstond niet om een puntje thuis te houden.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bo6duz7′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1syeho3′]
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9przv2r’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]35′ Vanzeir (0-1), 44′ Noubissi (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman (46′ Godwin), Kocabas, Gravenberch (60′ Lépicier), Borry, Camargo, Zolotic, Van Acker (46′ Kargbo), Dufour, De Smet en Van Kessel[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KFCO Beerschot Wilrijk[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanhamel, Dom, Prychynenko, Van Den Bergh, De Jonghe, Maes, De Mets (52′ Bourdin), Vanzeir, Van Hyfte (85′ Van Hyfte), Tissoudali (74′ Abaz) en Noubissi[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Tissoudali (B), Prychynenko (B), Noubissi (B), Zolotic, Lépicier[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Blank[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=JFfFiXVCn0M&feature=youtu.be’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jqu2rnqh’]

[av_video src=” mobile_image=” format=’16:9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-wsp3v7′]

[/av_one_full]