[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190123_sneeuwruimers.jpg’ attachment=’18505′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jr90lnfy’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-uywpoo’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jr90qozu’ admin_preview_bg=”]
Afgelopen nacht werd Schiervelde net zoals gisteren met een dik wit deken bedekt. Daarom doen we alvast een warme oproep naar helpende handen om het hoofdveld sneeuwvrij te maken.

Afspraak morgen (donderdag) om 09u00 op Schiervelde aan het kunstgrasveld. Er zijn een aantal sneeuwschoppen beschikbaar, maar extra schoppen en ander materiaal is zeker welkom.
[/av_textblock]

[/av_one_full]