[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190125_veld.jpg’ attachment=’18523′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jrc3rvtw’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrc4m1fu’ admin_preview_bg=”]
Deze middag zag het hoofdveld terug helemaal groen. Dankzij de vele vrijwilligers die zich gisteren en vandaag aanboden is de grasmat op dit moment perfect bespeelbaar.

De laatste keuring van het veld zal straks gebeuren door het scheidsrechtersteam zo’n twee uur voor de wedstrijd, maar er worden geen problemen verwacht.

KSV Roeselare wil nogmaals alle mensen bedanken voor de hulp de voorbije twee dagen. Oltegoare!
[/av_textblock]

[/av_one_full]