[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190130_semedo.jpg’ attachment=’18624′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jrjawpl8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrjavkt8′ admin_preview_bg=”]
In overleg met alle partijen werd de huurovereenkomst van Willy Semedo door RSC Charleroi beëindigd. De Franse buitenspeler keert dus per direct terug naar Les Carolos.

Semedo werd op het einde van de zomer binnengehaald op Schiervelde. Met zes basisplaatsen kon de 24-jarige Fransman zich nooit echt doorzetten op Schiervelde.

We wensen Willy te bedanken voor zijn inzet voor onze club en wensen hem veel succes toe in zijn verdere carrière.
[/av_textblock]

[/av_one_full]