[poll id=”21″]

Morgen trapt Schiervelde het nieuwe kalenderjaar af. Met de komst van KFCO Beerschot Wilrijk komt de ploeg in vorm en leider in de tweede periode op bezoek. Esvee hoopt alvast met de nieuwe coach de lijn van voor de jaarwisseling door de trekken.

Roeselare ging met een zeven op negen de winterstop in. De puzzelstukken vielen in elkaar en de spelers konden met vertrouwen de tussenpauze in. Na een onverwachte trainerswissel deze week is de groep alvast klaar om op z’n elan door te gaan. Coach Juan Gutiérrez Moreno leidde vanmorgen voor het eerst de training en mocht meteen aan het selecteren. Samen met zijn staf kon hij kiezen uit een volledig fitte spelersgroep. Aanwinst Darren Sidoel zit meteen bij de selectie. Borry en De Smet keren terug uit schorsing.

SCHEIDSRECHTERS

Morgen mag de Nederlander Erwin Blank de wedstrijd op gang fluiten. De 30-jarige scheidsrechter fluit voornamelijk wedstrijden op het tweede niveau van zijn vaderlandse competitie. Hij is niet aan zijn proefstuk toe qua wedstrijden in de Proximus League. In seizoen 2015-2016 en 2016-2017 floot hij telkens één wedstrijd. KSV Roeselare kwam hij echter niet tegen in die wedstrijden.

Morgen wordt Blank bijgestaan door zijn landgenoten-assistenten Ruud Bexkens en Marco Ribbink. Jordy Vermeire is dan weer de ‘vreemde eend’ in de bijt. Hij mag het drietal begeleiden vanop zijn plaats tussen de twee dugouts.

 • Erwin Blank

  Referee

 • Ruud Bexkens

  Assistant Referee

 • Marco Ribbink

  Assistant Referee

 • Jordi Vermeire

  4th Official

TICKETS

Tickets voor deze wedstrijd zijn nog beschikbaar aan de ticketbox vanaf één uur voor de wedstrijd, dit zowel voor supporters van KFCO Beerschot Wilrijk alsook voor supporters van KSV Roeselare.

Alle ticketinfo kan je hier terugvinden.

PARKING EN BEREIKBAARHEID
 • P1 | Expo Hallen | Beschikbaar
 • P2 | VIP | Enkel voor houders van een rood of blauw ticket
 • P3 | Jeugd | Enkel voor pers en medewerkers
 • P4 | Bezoekers | Enkel voor supporters van KFCO Beerschot Wilrijk

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Van Acker, Yagan, van Kessel, De Smet, Godwin, Damman, Zolotic, Gravenberch, Lépicier, Aoulad, Van Cauwenberge, Kargbo, Dufour, Lentz, Camargo, Sidoel

Geblesseerd

NIemand

Geschorst

Niemand