[poll id=”24″]

Het belang van deze wedstrijden, en eigenlijk alle resterende wedstrijden, hoeven we niet te onderstrepen. Na het verlies van afgelopen vrijdag bestaat er geen twijfel over hoe de wedstrijden aangevat moeten worden; met het mes tussen de tanden, vechtend voor iedere morzel grond.

Coach Juan Gutiérrez Moreno kan niet beschikken over Damman (hiel) en Godwin (ziek). Nieuwkomers Valpoort en Madu zijn speelgerechtigd en zitten in de selectie, net als Dufour die terugkeert uit schorsing. Rajsel is er voor het eerst in 2019 bij. Samyn en Kompany vallen ten opzichte van vorige week naast de selectie.

VORIGE ONTMOETINGEN
VORM

OH Leuven
    

KSV Roeselare
    

SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter voor morgen is de gekende Jordy Vermeire. Dit seizoen stond hij al twee maal aan de leiding van een wedstrijd van Esvee (KVC Westerlo – KSV Roeselare 2-1 & AFC Tubize -KSV Roeselare 0-0).

Morgen wordt de Wingenaar bijgestaan door zijn assistenten Hutsebaut en Lesceux. Vanbecelaere is de man die plaatsneemt tussen de dug-outs.

 • Jordy VERMEIRE

  Referee

 • Stijn HUTSEBAUT

  Assistant Referee

 • Thomas LESCEUX

  Assistant Referee

 • Denis VANBECELAERE

  4th Official

TICKETS & INFO

Het bezoekersloket is open op de avond van de wedstrijd. Tickets kunnen dus daar aangekocht worden.

PARKING & BEREIKBAARHEID

Supporters, zowel bussen als auto’s, kunnen parkeren aan de bezoekersingang.

Adres:
Tervuursevest
3001 LEUVEN

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Van Acker, Yagan, van Kessel, De Smet, Zolotic, Madu, Gravenberch, Lépicier, Aoulad, Van Cauwenberge, Rajsel, Kargbo, Dufour, Lentz, Camargo, Sidoel, Valpoort.

Geblesseerd

Damman (hiel), Godwin (ziek)

Geschorst

Niemand