[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190104_sidoel_02.jpg’ attachment=’18243′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-zvuqge’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-l9yjta’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jqht2sr9′ admin_preview_bg=”]
Daarnet werd de huurovereenkomst tussen Reading FC en KSV Roeselare omtrent Darren Sidoel (Den Haag, 10 maart 1998) afgerond. De Nederlandse centrale verdediger wordt gehuurd van The Royals tot het einde van het seizoen.

De in Den Haag geboren Sidoel kreeg zijn jeugdopleiding van ADO Den Haag en Ajax Amsterdam. Zijn professioneel debuut maakte hij begin vorig seizoen bij Jong Ajax. Hij scoorde meteen in zijn eerste wedstrijd, die met 2-1 werd gewonnen van SC Cambuur.

Het was voor Sidoel de start van een seizoen waarin de gewezen Nederlandse jeugdinternational in 16 wedstrijden meespeelde. Daarnaast vertegenwoordigde hij de Amsterdammers ook in de UEFA Youth League, waarin hij o.a. grootmachten als Juventus, Real Madrid en Paris St.-Germain in de ogen keek.

Afgelopen zomer verliet Darren Nederland en trok hij naar Engeland. Bij The Royals speelde de 20-jarige verdediger bij de U23. Nu komt hij op huurbasis naar Schiervelde tot het einde van het seizoen en is hij klaar om een volgende stap in zijn carrière te zetten.

Van harte welkom, Darren!
[/av_textblock]
[/av_one_full]