[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190131_casagolda.jpg’ attachment=’18660′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1dkenk0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-vo17j4′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrl6hcrs’ admin_preview_bg=”]
In het laatste uur van de transferperiode ondertekende Esteban Casagolda (05.01.1987, Brussel) een contract voor anderhalf seizoen (+optie) op Schiervelde. De Belg met Spaanse en Uruguayaanse roots komt over van OH Leuven.

Casagolda is voor de meeste geen onbekende. De in Brussel geboren aanvaller startte zijn carrière bij RWDM, waar hij op 19-jarige leeftijd in 2006 debuteerde in een uitwedstrijd tegen KRC Genk. Hij speelde daarna bij onder andere RC Mechelen, Motherwell FC, R. Union St.-Gilles en FCV Dender EH (25 doelpunten in 30 wedstrijden). In de zomer van 2016 belandde de centrumspits in Leuven waar hij in 75 wedstrijden 20 maal de weg naar doel vond, waarvan tien het vorige seizoen.

We heten ‘El Pistolero’ alvast van harte welkom op Schiervelde en wensen hem veel succes, en doelpunten, toe in de wit-zwarte kleuren!
[/av_textblock]

[/av_one_full]