[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190130_madu.jpg’ attachment=’18631′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-10zqsas’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-25vwas’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrjd84vp’ admin_preview_bg=”]
Daarnet werd de overeenkomst omtrent de ter beschikking stelling van Kingsley Madu door SV Zulte-Waregem afgerond. De 23-jarige linkerflankverdediger zal de wit-zwarte kleuren verdedigen tot het einde van het seizoen.

Madu, geboren in Kaduna in Nigeria, trok in januari 2014 via El-Kameni Warriors naar AC Trencin in Slowakije. Daar speelde hij in twee en een half seizoen in totaal 74 wedstrijden voor de Slowaken, waaronder zes wedstrijden op het Europees toneel. In de zomer van 2016 trok hij dan naar SV Zulte-Waregem. Daar verzamelden hij al meer dan duizend speelminuten. Dit seizoen kwam hij, mede door een blessure in het seizoensbegin, nog niet in actie voor Zultenaars.

De Nigeriaanse voetballer won met de nationale ploeg van zijn land de bronzen medaille op Olympische Spelen van 2016. Met SV Zulte-Waregem won hij in 2017 de Beker van België met Essevee.

We heten Kingsley van harte welkom bij Esvee en wensen hem veel succes toe hier op Schiervelde.
[/av_textblock]

[/av_one_full]