[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d82kka8′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c58ox1s’ admin_preview_bg=”]
Bij de leider deed KSVR het met Aoulad in de spits, zodat Van Kessel naar de bank verhuisde. Ook Godwin en Lépicier verschenen aan de aftrap in het kille AFAS-stadion. In tegenstelling tot de verwachtingen stormde de thuisploeg niet onmiddellijk naar voren maar bij de eerste kans was het wel onmiddellijk raak toen de verdediging uit verband gespeeld werd en De Camargo de assist van Engvall simpel kon binnenleggen.

Het werd nu dus nog extra moeilijk voor de bezoekers. KSVR kreeg de bal en speelde die behoorlijk goed rond, maar raakte daarmee nauwelijks in de zone van de waarheid. Op voorzet van  Aoulad kreeg De Smet aan de tweede paal plots een mooie kopbalkans, maar Verrips kon in corner werken. Even later deed de Mechelse doelman hetzelfde met een schuiver van Dufour.

KSVR bleef komen en de gelijkmaker hing in de lucht. Na Mechels balverlies verkoos Aoulad om zelf af te werken in plaats van zijn beter geplaatste maats te bedienen de bal ging naast. Al drie kansen voor wit-zwart dus tegenover eentje voor Mechelen, maar wel een achterstand. Even later kwam de ondertussen meer dan verdiende gelijkmaker er toch toen Kjetil Borry een afvallende bal van buiten het strafschopgebied in de hoek mikte. De vreugde was echter maar van korte duur, want ook bij de tweede Mechelse kans was het raak toen De Witte op een vrijschop van Kaya tussen de verdedigers opdook en van dichtbij afrondde.

De 2-1-ruststand was dus een hard verdict voor KSVR, dat meer balbezit en kansen had dan de aan 100% afwerkende thuisploeg.

Al in de eerste minuut van de tweede helft moest Verrips een schot van Dufour redden. Dezelfde Dufour probeerde het even later met een krulbal, die naast de verkeerde kant van de paal ging. Het laatste wapenfeit meteen voor de Roeselaarse Limburger, want na tien minuten pakte hij zijn tweede gele kaart en moest KSVR dus met zijn tienen verder.

De thuisploeg kreeg nu vanzelfspekend ook een aantal kansen. Engvall trapte eerst over, Biebauw redde even later een schot van Storm. Door de numerieke minderheid had wit-zwart het nu een pak moeilijker om in de buurt van Verrips te komen. Aoulad kwam nog eens in schietpositie, maar zijn pegel strandde op Mera. Bijker kreeg een kans om de match in een definitieve plooi te leggen maar Biebauw redde.

Een nieuwe nederlaag leek in de maak, maar vijf minuten voor tijd kopte de pas ingevallen Thibaut Van Acker bij zijn eerste balcontact een assist van Van Kessel onhoudbaar binnen. 2-2 dus, maar even later toch nog bijna 3-2. Gelukkig kon Camargo het schot van Schoofs op de lijn redden. Mechelen ging nu voor het eerst in de match nog even fors drukken, maar KSVR overleefde dit stormpje en graaide een verdiend punt mee.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bxw864w’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-ba7ev80′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-azc0i4w’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-z1uhps’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8yr3fjk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8gmmhow’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-80tg3dc’]8′ De Camargo (1-0), 34′ Borry (1-1), 42′ De Witte (2-1), 86′ Van Acker (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7npjxao’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6zh169c’]YR KV Mechelen[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6t3ikk0′]Verrips, Van Cleemput (38′ Bagayoko), Swinkels, Mera, Bijker, De Witte, Kaya, Schoofs, Storm (88′ Togui), Engvall (77′ Corijn) en De Camargo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-lxh6cw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5pfqyr4′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5gpmnzk’]Biebauw, Camargo, Kocabas, Gravenberch, Borry, Godwin (65′ Yagan), Zolotic, Lépicier, Dufour, De Smet (86′ Van Acker) en Aoulad (77′ Van Kessel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-51v5u8g’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4jcvn5c’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-eie4ds’]Van Cleemput (M), Bijker (M)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3n3d32o’][av_cell col_style=” av_uid=’av-31y23u8′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2lvcru8′]56′ Dufour (2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-23at4nk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1obgjqo’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-11gcrww’]Boterberg[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/2JJ85yej44g’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jr2qfe3o’]

[/av_one_full]