Wedstrijdverslag

Zes op zes voor de beloften, die na de 4-1-zege van tegen Westerlo van vorige week maandag met 3-4 de maat namen van het één plaats hoger gerangschikte Tubize. Na een 1-2 bij de rust liep wit-zwart in de tweede helft uit tot 1-4. De thuisploeg drong daarna fel aan, maar de driepunter die bleef uiteindelijk wel op het bord. Voor de bezoekers scoorden Glenn Verstraete (2x), Fethi Terbeche en Anouar Aktaou.

Wedstrijdgegevens

AFC TubizeDe Jonghe, Plutzer, Ben Yaghlane, Delhaye, Demirkapu, Kaba, Chelidze, Gönen, Mu, Vidémont en Lebrun
KSV RoeselareLaverge, Devos, Pieters, Cottignie (46′ Vaneeckhoute (88′ Vandelannoitte)), Aktaou, Dumont, Bakelandt, Carels, Ballegeer (Cleophas), Terbeche en Verstraete (Dewaegemaeker)
Gele kaartenDumont, Ballegeer
Rode kaarten/
ScheidsrechterOliosi